Vacature Technisch Commercieel Medewerker binnendienst vanaf 27 maart 2022

Je gaat werken in een showroom waar tuin-, park- en andere machines voor hoveniersbedrijven en technische bedrijven worden verkocht. Daarnaast worden er ook machines verhuurd. Als commercieel medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van de klant, zowel telefonisch als in de showroom. Je ontvangt klanten in de showroom en adviseert ze bij hun aankopen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld een kettingzaag, grasmaaier of bladblazers. Hierbij kun je denken aan het smeren van de ketting van een kettingzaag. Ook zal je showmodellen monteren voor in de winkel. De functie is veelzijdig en ideaal voor iemand die techniek en verkoop wil combineren.

Welke ervaring heb je nodig?

Als commercieel medewerker binnendienst beschik je over een afgeronde opleiding richting metaaltechniek, werktuigbouwkunde, agrarisch onderwijs of gerelateerde opleiding op minimaal niveau 3. Of je hebt minimaal 2 jaar kennis van werktuigbouwkunde en de reparatie van machines of voertuigen. Je bent representatief, helpt/adviseert graag klanten en voert kleine reparaties uit. Andere vaardigheden die van belang zijn voor de functie commercieel medewerker binnendienst;

  • Je bent sociaal ingesteld;
  • Flexibel ingesteld;
  • Kennis van tuin, park en andere machines;
  • Je bent klantvriendelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je gaat werken als commercieel medewerker binnendienst is jong maar ervaren en actief in de tuinmachines maar ook in machines voor de landbouwmechanisatie. Ze houden zich bezig met de verkoop, onderhoud en repartie van tuin- en parkmachines, landbouwmechanisatie en maaimachines. Je kunt als bedrijf maar ook als particulier bij hen terecht, voor advies, verkoop, reparatie en inspectie van allerlei agrarische machines, grondverzet, bouw, openbaar groen en onkruidbestrijding. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit; Franeker, Harlingen, Sneek, Dokkum, Heerenveen en Drachten.

Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf waarvoor je gaat werken bied jou een uitdagende rol als commercieel medewerker binnendienst aan. Bij een fulltime dienstverband verdien je 2275 euro, afhankelijk van je opleiding en werkervaring kan dit meer zijn. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om overgenomen te worden door het bedrijf. Naast je loon ontvang je van ons ook een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer. Wanneer je als commercieel medewerker binnendienst aan de slag gaat, krijg je een gratis cursus/training klantcontact. Er zijn echter meer kosteloze cursussen te volgen waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze commercieel technische functie? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je direct op de vacature solliciteren.