Vacature Technicum calculator werkvoorbereider vanaf 2 maart 2023

Heb je wat met cijfers en techniek? Kun je overzicht houden in een projectmatige omgeving en let je daarbij ook op kosten? Dan is de functie calculator werkvoorbereider misschien wel heel geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek zijn wij op zoek naar iemand die als calculator werkvoorbereider aan de slag zou willen. Iemand die graag contact onderhoud met de werkvloer, klanten en leveranciers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende processen die te maken hebben met de installatie van verwarmingssystemen en elektrotechnische componenten in woningen. Een belangrijke rol in het gehele proces. Je zorgt er voor dat materialen en mensen op de juiste manier worden begroot en dat ze op het juiste moment op de juiste plaats aanwezig zijn. Als er processen zijn die niet helemaal goed lopen ben jij degene die meteen in actie komt en voor oplossingen zorgt.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is een mbo opleiding in middenkaderengineering, elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde vereist op minimaal niveau 4. Mocht je een hbo opleiding hebben behaald dan kun je ook reageren want in deze functie is er ruimte voor verdieping en vergroting van complexiteit. Daarom zoekt het bedrijf mensen die open staan voor een uitdaging. Daarnaast is het belangrijk dat je goed in staat bent om processen aan te sturen en te monitoren. Je kunt goed samenwerken en contacten onderhouden binnen het bedrijf en daar buiten.

Over het bedrijf

Technicum heeft momenteel verschillende bedrijven die de vacature werkvoorbereider calculator hebben uitgezet. Veel bedrijven zijn op zoek naar mensen die een specifieke achtergrond hebben in de techniek. Daarom kan Technicum werkzoekenden in het middenkader helpen bij het vinden van de juiste organisatie. Deze vacature staat open voor een groot bedrijf in de installatietechniek dat gevestigd is in de buurt van Leeuwarden. Er werken ongeveer 60 werknemers binnen het bedrijf in verschillende functies. Het bedrijf voert projecten uit in Friesland, Groningen en Drenthe en ook in de rest van Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

Als werkvoorbereider calculator ligt je salaris tussen de 3000 en 3500 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om doormiddel van opleidingen en trainingen verschillende vaardigheden aan te leren. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding op basis van de bedrijfsregeling. Als je aan de slag gaat krijg je een aanstelling op basis van een tijdelijk contract. Dit tijdelijke contract zal worden omgezet in een vast dienstverband naar mate je binnen het bedrijf langer hebt meegedraaid.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten over banen in het middenkader? Klik dan op de knop vacatures Technicum. Deze knop staat in de menubalk.