Vacature teamleider installatietechniek en elektrotechniek Leeuwarden vanaf 13 april 2021

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van energie-installaties in woningen in woningen en utiliteit? Ben jij een leidinggevende en kun je goed plannen en organiseren? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een toonaangevend installatiebedrijf in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een teamleider service die alle service- en onderhoudswerkzaamheden kan aansturen. Iemand die goed kan samenwerken en coördineren en verstand heeft van meerdere disciplines. Het servicegedeelte houdt zich voornamelijk bezig met het plegen van onderhoud en het verhelpen van storingen. Dit kunnen storingen zijn in de verwarming, energievoorziening en het elektriciteitsnet in woningen.

Verschillende werkzaamheden

De projecten zijn divers zo kunnen ze gericht zijn op de verduurzaming, vernieuwing, renovatie en uitbreiding van installaties in woningen en utiliteit. Je geeft leiding aan een projectteam die deze werkzaamheden op een projectmatige manier aanpakt. Er zijn in totaal drie serviceteams. Voor 1 van deze serviceteams wordt jij de coördinator en teamleider. Een uitdagende functie waarbij je te maken krijgt met de techniek maar ook alle leidinggevende aspecten die horen bij het aansturen van een serviceteam. De klanten zijn divers. Niet alleen mensen thuis maar ook zorginstellingen, het bedrijfsleven, overheidsinstellingen en scholen. Dit zorgt voor veel diversiteit in werkzaamheden.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig in het aansturen van teams en projecten in de installatietechniek en elektrotechniek. De volgende functie gerelateerde aspecten zijn op jou van toepassing.

– Minimaal hbo werk- en denkniveau bij voorkeur richting de elektrotechniek of installatietechniek.
– Je bent op de hoogte van hoe contractbeheer moet vorm krijgen.
– Je hebt technische kennis m.b.t. service- en onderhoudsprojecten.
– Je kunt goed plannen en kunt ook wel tegen een beetje stress die hoort bij het halen van deadlines.
– Teamwork en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift zijn uitstekend.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar we een teamleider service zoeken is een modern bedrijf dat gericht is op het plaatsen en onderhouden van installaties in woningen en bedrijfspanden op verschillende locaties door heel noord Nederland. Het bedrijf hecht grote waarde aan vakkennis en heeft door de jaren heen verschillende toonaangevende projecten kunnen uitvoeren waar andere installatiebedrijven de kennis en kunde niet voor in huis hadden. Het bedrijf vertaald klantenwensen in technische oplossingen. Ze zijn actief in de utiliteit- en industriële bouw maar ook de particuliere markt. Het bedrijf kenmerkt zich door een professioneel en persoonlijk advies met een vakkundige uitvoering door kundige installatiemonteurs en elektromonteurs.

Arbeidsvoorwaarden

Als teamleider in service en onderhoud kun je een salaris verdienen tussen de 2800 en 3500 bruto per maand. Dit salaris wordt vastgesteld op basis van je werkervaring en kennis en kunde in de installatietechniek en elektrotechniek. Je werkt onder de cao Metaal & Techniek. Je ontvangt reiskostenvergoeding tegen de bedrijfsregeling. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om op kosten van de zaak opleidingen en trainingen te volgen. Zo kun je jezelf verder ontwikkelen. Binnen het bedrijf zijn verschillende doorgroeimogelijkheden aanwezig zodat je jouw loopbaan binnen het bedrijf kunt voortzetten. Je krijgt eerst een contract voor bepaalde tijd. Het bedrijf zoekt echter iemand op basis van een vast contract oftewel een contract voor onbepaalde tijd. Dat betekent dat je binnen deze organisatie zekerheid kunt krijgen voor je toekomst in de installatietechniek en elektrotechniek in het middenkader.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met op via de knop vacatures in de menubalk. Ook als je benieuwd bent naar BBL trajecten in techniek zijn er mogelijkheden voor jou. Klik dan op de BBL knop in de menubalk.