Vacature teamleider elektrotechniek service locatie Leeuwarden vanaf 21 mei 2021

Heb jij kennis van installatietechniek en elektrotechniek en wil je graag doorgroeien naar een leidinggevende functie? Dan is dit je kans! Voor een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche zijn we op zoek naar een technisch commercieel ingesteld persoon die goed kan coördineren. Iemand die meerdere projecten kan aansturen en daarbij taken en materialen op de juiste manier en op het juiste tijdstip op de juiste plek kan krijgen. Een echte regelfunctie waarbij geen dag hetzelfde is. Daarnaast heb je contact met zowel monteurs, klanten, werkvoorbereiding, verkoop en inkoop. Iedereen kent jou en jij kent iedereen. Dat maakt jouw functie belangrijk en uniek.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig in het coördineren en aansturen van mensen en processen in de techniek. Een HBO opleiding in de elektrotechniek of installatietechniek is gewenst maar niet noodzakelijk. Karakter en ervaring is belangrijker om deze functie succesvol uit te kunnen uitvoeren. Goede verbale en schriftelijke communicatievaardigheden zijn nodig om met alle verschillende contactpersonen goed te kunnen overleggen en afspraken te maken. Een klantgerichte houding met een goede technische kennis komen van pas als teamleider. Daarnaast ben je natuurlijk teamgericht en een echter voortrekker als er iets moet gebeuren. Stressbestendig, daadkrachtig en flexibel zijn eigenschappen die bij jouw karakter passen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot installatietechnisch bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden en heeft een behoorlijk groot gebied van Nederland waarbinnen het projecten uitvoert. De drie noordelijke provincies van Nederland vormen de kern van het gebied waar het bedrijf actief is. Er werken ruim 100 werknemers binnen het bedrijf en deze zijn ondergebracht in verschillende afdelingen en specialisaties. Daardoor kan iedereen binnen het bedrijf een uitdagende plek krijgen maar ook de mogelijkheid krijgen om door te groeien of om zich te specialiseren.

Arbeidsvoorwaarden

Als teamleider in de service in installatietechniek en elektrotechniek heb je een veelzijdige baan en heb je ook een belangrijke verantwoordelijkheid. Je kunt een salaris verdienen tussen de 3000 en 3500 euro bruto per maand. Dit is afhankelijk van je werkervaring en opleidingsniveau. Daarnaast krijg je mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Je krijgt bovendien ook faciliteiten zoals een bedrijfswagen, telefoon en alle andere middelen ter beschikking die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de knop vacatures in de menubalk van deze website. Dan kun je via een knop je sollicitatie indienen.