Vacature storingsmonteur ploegendienst Friesland vanaf november 2021

Heb je ervaring in het onderhouden van productiemachines en zou je graag meer verantwoordelijkheid willen dragen? Dan is deze vacature voor storingsmonteur voor jou interessant. Voor een toonaangevend productiebedrijf zoeken we iemand die productiemachines kan repareren op mechanisch gebied en ook op elektrotechnisch gebied. Het zoeken naar storingen vormt een groot deel van de functie. Uiteraard is een goede technische basis nodig om de storingen vakkundig te verhelpen.

Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over veel ervaring en technisch inzicht. Dan kun je samen met je collega’s succesvolle oplossingen bedenken zodat het machinepark van het bedrijf goed blijft draaien. Als storingsmonteur is geen dag hetzelfde. De machines die je onderhoud zijn verschillend en ook de technische storingen die plaats kunnen vinden zijn divers. Daardoor is je werk afwisselend en uitdagend. Je werkt voor een groot deel zelfstandig en je kunt indien nodig altijd terugvallen op de hulp van andere ervaren collega’s. Hou er rekening mee dat ploegendienst aan de orde kunnen komen. Het gaat hierbij om 2 of 3 ploegendienst.

Welke ervaring heb je nodig?

Een mbo opleiding in de werktuigbouwkunde, metaaltechniek, mechatronica of elektrotechniek is gewenst. Daarnaast zoekt het bedrijf iemand die 3 jaar of meer werkervaring heeft opgebouwd. Het bedrijf is verder op zoek naar iemand die in oplossingen denkt en goed kan samenwerken. Een rijbewijs is nodig omdat je storingsdiensten gaat draaien en binnen korte tijd bij het bedrijf aanwezig moet zijn om de storingen op te lossen. Een flexibele houding is van groot belang.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de functie storingsmonteur open staat is actief in de procesindustrie. Er worden verschillende producten gemaakt en het machinepark is daardoor uiteenlopend. Dat zorgt er ook voor dat je met verschillende technieken te maken krijgt. Pneumatiek, hydrauliek, mechanische techniek en elektrotechnische werkzaamheden kunnen aan de orde komen. Het bedrijf hecht een grote waarde aan verantwoordelijkheid en technisch inzicht van personeel. Er worden in verschillende ploegendiensten gedraaid. Dit zijn over het algemeen twee ploegen of drie ploegen.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren allround storingsmonteur kun je een salaris verdienen van rond de 2800 euro per maand. Uiteraard krijg je over het salaris de toeslagen uitgekeerd. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen op kosten van het bedrijf. Daarnaast krijg je uiteraard reiskostenvergoeding. Je ontvang een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om een vast contract in ontvangst te nemen na verloop van het bepaaldetijdscontract.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.