Vacature servicemonteur vanaf 11 maart 2022

Heb jij ervaring als servicemonteur, of ben jij zojuist geslaagd voor een opleiding richting de mechatronica, werktuigbouwkunde of elektrotechniek? Heb jij de nodige ervaring opgedaan binnen de techniek en ben je toe aan de volgende stap? Lees dan snel verder! Als servicemonteur ben jij allround inzetbaar op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Je houdt je voor een deel bezig met het opbouwen van de machine, maar voornamelijk met het uitvoeren van onderhoud en het oplossingen van storingen op locatie. Als servicemonteur ben jij goed op de hoogte van de producten die door dit bedrijf worden gemaakt wat er voor zorgt dat jij heel goed storingen weet te vinden om ze daarnaast op te lossen. Deze specifieke kennis van de machines leer je door de machines eerst zelf in elkaar te zetten op de werkplaats. Naast de vakinhoudelijke kennis en vaardigheden waar jij als goede monteur over beschikt, heb je ook een professionele en klantgerichte houding die bij een servicemonteur horen die langs klanten gaat.

Welke ervaring heb je nodig?

Je bent in het bezit van minimaal een MBO 2 opleiding richting de mechatronica, elektrotechniek of werktuigbouwkunde en hebt een aantal jaar ervaring als (service)monteur binnen de techniek. Jij bent een snelle schakelaar die het overzicht kan behouden ten tijde van storing en onderhoud. Ook beschik jij over de skills om samen te werken en een team aan te sturen bij het afmonteren en plaatsen van machines op locatie. Maar daarnaast vind je het ook niet erg om zelfstandig de deur uit te gaan om storingen op te lossen bij de klanten door heel Nederland en bij uitzondering in het buitenland. Het is daarom belangrijk dat je beschikt over een rijbewijs om deze functie om meerdere locaties uit te voeren.

Over het bedrijf

Wij zoeken een servicemonteur voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het produceren van installaties voor schone lucht. Dit realiseren zij door machines te produceren die dampen en stoffen afzuigen en filteren die vrijkomen bij industriële processen. Daarnaast bieden zij ook een oplossing voor verschillende soorten biomassaverbranding zoals het verbranden van houtsnippers, briketten, pellets en olifantsgras. Het bedrijf is gevestigd in een Friese stad nabij Leeuwarden en makkelijk te bereiken vanuit o.a. Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Sneek, Dronrijp, Drachten en omstreken.

Arbeidsvoorwaarden

Om te beginnen bieden we jou een uitdagende rol als servicemonteur waarin jij jezelf continu kunt blijven ontwikkelen binnen een hecht en vast team. Je gaat afhankelijk van je ervaring een tijd als monteur binnen de werkplaats aan de slag om deze installaties eigen te maken en te leren kennen voordat jij de deur uit gaat en als servicemonteur bij de klanten langs gaat. Daarnaast bieden wij jou om te beginnen een contract via Technicum, die bij wederzijds goedkeuren wordt omgezet in een contract rechtstreeks bij het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat.

Daarnaast bieden we je:

  • Salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- afhankelijk van jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer;
  • 25 verlofdagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vele doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Mogelijkheid om via Technicum verschillende opleidingen en trainingen te volgen als bijvoorbeeld VCA- VOL, heftruckcertificaat en veilig hijsen;
  • Technicum stelt voor jou kwaliteitskleding en de benodigde PBM’s ter beschikking.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je jouw sollicitatie indienen.