Vacature servicemonteur mechatronica Friesland vanaf 27 december 2021

Ben jij afgestudeerd aan een MBO opleiding Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Electrotechniek en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever zoeken wij namelijk een servicemonteur die allround inzetbaar is op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Als servicemonteur houd jij je naast het opbouwen van de machine hoofdzakelijk bezig met het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen op locatie. Je bent een servicemonteur die goed op de hoogte is van de producten die door het bedrijf gemaakt worden waardoor je storingen goed weet te lokaliseren en op te lossen. Naast deze vaardigheden die bij een goede monteur horen, beschik je ook over een professionele en klantgerichte instelling die bij service richting de klanten van onze opdrachtgever horen. Ervaring als servicemonteur is een pre maar is niet vereist. Hieronder zie je waaraan je moet voldoen om voor deze vacature in aanmerking te komen.

Welke ervaring heb je nodig?

Je bent minimaal afgestudeerd aan een MBO opleiding niveau 2 richting de mechatronica, elektrotechniek of werktuigbouwkunde en bezit daarnaast ook enige ervaring als monteur binnen de technische sector. Je bent iemand die snel schakelt en het overzicht behoudt, ook wanneer een storing zich voordoet. Daarnaast kun je zowel samenwerken en aansturen tijdens het plaatsen van machines, maar ook goed zelfstandig werken om storingen op te lossen. Je hebt een rijbewijs waardoor je met je werkauto door heel Nederland kunt rijden om service te verrichten. Daarnaast ben je ook bereid om in uitzonderlijke gevallen naar het buitenland te gaan om internationale klanten te helpen.

Over het bedrijf

De opdrachtgever waarvoor wij een servicemonteur zoeken is gespecialiseerd in schone lucht. Ze hebben zich volledig gespecialiseerd in zowel het afzuigen als het filteren van stoffen en dampen die bij industriële processen vrijkomen. Daarnaast bieden ze ook de oplossing voor allerlei soorten biomassaverbranding. Hierbij kun je denken aan het verbanden van houtsnippers, briketten, pellets en olifantsgras. Het bedrijf is gevestigd in een plaats in Friesland, nabij Leeuwarden. Het zit vlakbij een station waardoor het zowel met de bus als trein gemakkelijk te bereiken is vanuit o.a. Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Sneek, Dronrijp, Drachten en omstreken.

Wat bieden wij jou?

Om te beginnen een fulltime dienstverband als servicemonteur bij een mooi bedrijf in een hecht team dat volop in ontwikkeling is. Je kunt beginnen als monteur binnen de werkplaats om de installaties eigen te maken, alvorens je met de juiste bagage als servicemonteur bij klanten langs gaat. Je krijgt eerst een contract via Technicum, maar wanneer het voor zowel jou als de klant voldoet, is er een grote kans om over te worden genomen door het bedrijf zelf.

Daarnaast bieden we je;

  • Salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- afhankelijk van jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer;
  • 25 verlofdagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vele dorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Mogelijkheid om via Technicum verschillende opleidingen en trainingen te volgen als bijvoorbeeld VCA- VOL, heftruckcertificaat en veilig hijsen;
  • Technicum stelt voor jou kwaliteitskleding en de benodigde PBM’s ter beschikking.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Zou je ook graag in aanmerking willen komen voor de vacature servicemonteur? Klik dan op de knop vacatures in de menubalk om meer te weten te komen over deze mooie baan.