Vacature servicemonteur mechatronica Franeker vanaf 8 december 2021

Ben jij een ervaren kracht op het gebied van werktuigbouwkundige installaties en allround inzetbaar binnen dit gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van servicemonteur (buitendienst) kijk je namelijk niet alleen naar het opbouwen van de machine, maar ga je ook aan de slag met het oplossen van storingen en het onderhouden van de geplaatste machines op locatie. Als servicemonteur ben jij goed op de hoogte van de installaties die dit bedrijf maakt en weet jij de storingen zowel te lokaliseren als op te lossen. Daarnaast heb je een klantgerichte instelling en beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden, omdat je veel onderweg zult zijn richting de klanten.

Wie ben je?

Je hebt een diploma richting de mechatronica, elektrotechniek of werktuigbouwkunde en bent in het bezit van voldoende ervaring binnen de techniek. Je behoudt het overzicht en kunt snel schakelen wanneer er een storing is. Ook kun je goed zelfstandig te werk gaan en beschik je over een rijbewijs en vindt het niet erg om het land door te rijden om storingen op te lossen. Verder kan het incidenteel voorkomen dat je naar het buitenland gaat om de internationale klanten te helpen. Daarom is de beheersing van Engelse en Duitse taal van belang.

Over het bedrijf

De opdrachtgever waarvoor wij op zoek zijn naar technisch personeel is een specialist in schone lucht. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het afzuigen maar ook het filteren van zowel stoffen als dampen die vrijkomen bij industriële processen. Ook bieden zij oplossingen voor diverse soorten biomassaverbranding zoals houtsnippers, briketten, pellets en olifantsgras. Het is gevestigd in Friesland in de nabije omgeving van Leeuwarden in de buurt van het station en dus gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanuit heel Friesland zoals Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Dronrijp, Menaldum, Sneek en Drachten. En natuurlijk al helemaal als je met de auto komt.

Wat bieden wij jou?

In deze functie van servicemonteur die op basis van een fulltime dienstverband is kom je terecht in een hecht team. Je krijgt de tijd om op de werkvloer de installaties jezelf eigen te maken om vervolgens aan de slag te gaan als monteur buitendienst. Je krijgt wanneer je begint een contract via Technicum, met de mogelijkheid om over te worden genomen door het bedrijf met kans op een vast contract.

Daarnaast bieden we je;

  • Salaris tussen € 2.500,- en € 3.200,- afhankelijk van jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer;
  • 25 verlofdagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vele dorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Mogelijkheid om via Technicum verschillende opleidingen en trainingen te volgen als bijvoorbeeld VCA- VOL, heftruckcertificaat en veilig hijsen;
  • Technicum stelt voor jou kwaliteitskleding en de benodigde PBM’s ter beschikking.