Vacature servicemonteur installatietechniek vanaf 15 november 2022

Heb je ervaring in installatiewerkzaamheden en wil je graag het mooiere klantenwerk doen? Dan kun je jezelf aanmelden voor de functie servicemonteur installatietechniek. Als je in deze functie aan de slag gaat zal geen dag hetzelfde zijn. Je wordt met name in de renovatie, verduurzaming en storingswerkzaamheden ingezet. Door jouw ervaring kun je snel problemen oplossen en kun je ook met klanten meedenken over het vervangen of uitbreiden van installatiecomponenten. Je bent klantgericht ingesteld maar hebt ook verstand van de techniek. Deze factoren zorgen er voor dat je een visitekaartje vormt voor het bedrijf waar je aan de slag gaat.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring nodig in de installatietechniek en dan met name op het gebied van klimaatbeheersing. Je bent een zelfstandige werkende monteur en kunt goed oplossingsgericht denken. Je weet hoe je met andere mensen moet samenwerken om een professionele dienstverlening te waarborgen. Daarnaast heb je een opleiding in de installatietechniek op minimaal niveau 3 en ben je in bezit van een rijdbewijs zodat je de service bus van het bedrijf kunt besturen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een kleiner installatiebedrijf die gericht is op de kleinere serviceklussen. Het bedrijf doet geen massale projecten maar juist kleinere projecten waar je meer gespecialiseerd voor moet zijn. Dat zorgt er voor dat het bedrijf hoge eisen stelt aan het personeel. Daar staat tegenover dat het bedrijf veel faciliteiten beschikbaar stelt om het personeel het werk zo goed mogelijk te laten uitvoeren. Je krijgt professioneel gereedschap ter beschikking en daarnaast krijg je ook een volledige bus in bruikleen die door servicemonteurs worden gebruikt als een soort mobiele werkplaats. Bovendien hecht het bedrijf ook veel waarde aan de opleiding en ontwikkeling van personeel.

Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf kan een salaris bieden rond de 2800 euro bruto per uur op basis van een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is en hoe meer je uiteindelijk kunt verdienen. Als monteur heb je een grote verantwoordelijkheid en daarom kun je ook opleidingen en trainingen volgen zodat je in de toekomst nog beter je werkzaamheden kunt uitvoeren. Ervaren monteurs zijn waardevol en kunnen na een tijdelijk contract ook een vast contract krijgen bij het bedrijf. Zo heb je zekerheid en flexibiliteit in je werkzaamheden terwijl je toch een contract voor langere duur kunt krijgen. Je kunt als servicemonteur gebruik maken van een bedrijfsbusje maar zult ook af en toe met eigen vervoer naar het bedrijf moeten komen. Daarvoor kun je echter reiskostenvergoeding krijgen tegen 0,19 euro per kilometer woon werkverkeer die je met eigen vervoer hebt afgelegd. Ook als je met openbaar vervoer gaan rijden kun je daarvoor een vergoeding krijgen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan direct via de knop vacatures in de menubalk.