Vacature servicemonteur installatietechniek vanaf 13 mei 2022

Heb jij ervaring in de installatietechniek en wil je doorgroeien naar een functie als servicemonteur? Dan is dit je kans. Voor een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek zijn wij op zoek naar een (aankomend) servicemonteur. Iemand die het mooi vind om bij klanten langs te gaan om installaties te repareren en te optimaliseren. Klantcontact is belangrijk en technische kennis ook. Als servicemonteur werk je niet alleen met techniek maar ook met mensen. Daarvoor heb je goede contactuele vaardigheden nodig en moet je ook kunnen uitleggen wat voor werkzaamheden moeten worden gedaan. Je krijgt een service-bus mee van het bedrijf en gaat daarmee op pad naar verschillende bedrijven en consumenten. Elke klus is anders en elke dag is daardoor uitdagend en afwisselend.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de installatietechniek is vereist. Als je ongeveer vijf jaar in deze sector hebt gewerkt kun je in aanmerking komen voor deze vacature. Ervaring met klantenwerk is gewenst. Je moet in deze functie in staat zijn om met klanten contact te onderhouden en zelfstandig op onderzoek uit te gaan wat er precies moet gebeuren aan de installatie in de woning of bedrijfspand. Een mbo opleiding installatietechniek niveau 3 of 4 is een goede theoretische basis. Daarnaast is een VCA certificaat vereist. Als je deze niet hebt kun je deze kosteloos halen via het bedrijf.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevende organisatie in de installatietechniek. Het bedrijf legt bij zowel woningen als utiliteit verschillende installaties aan op het gebied van elektrotechniek en installatietechniek. Naast het aanleggen van deze installaties worden ook onderhoudscontracten gesloten met klanten. Servicemonteurs spelen een belangrijke rol in de klantenbinding en de klanttevredenheid. In feite zijn servicemonteurs het visitekaartje van het bedrijf. De werkzaamheden worden grotendeels in Friesland uitgevoerd in de omgeving van Leeuwarden, Drachten, Sneek en Harlingen.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt een salaris verdienen rond de 2700 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Verder krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woon-werkverkeer als je met eigen vervoer gaat rijden. Je krijgt op een gegeven moment een auto van het bedrijf waardoor je feitelijk geen reiskosten maakt. Bovendien krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen zodat je nog beter wordt in je functie. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature, wil je solliciteren of meer weten klik dan op de knop vacatures in de menubalk.