Vacature servicemonteur E en W vanaf 18 maart 2022

Heb jij ervaring als servicemonteur in de elektrotechniek of installatietechniek? Of ben je op één van deze gebieden goed gespecialiseerd? Dan is de functie servicemonteur E en W wellicht interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de allround installatie zijn wij op zoek naar een servicegericht persoon. Iemand die goed in staat is om bij verschillende klanten storingen te zoeken en op te lossen. Het gaat hierbij om storingen aan elektrische installaties maar ook aan verwarmingsinstallaties. Dat is natuurlijk een breed technisch gebied maar gelukkig zijn er voldoende monteurs aanwezig om jou intern op te leiden als je behoefte hebt aan extra kennis en uitleg.

Welke ervaring heb je nodig?

In deze vacature is het vooral belangrijk dat je een goede basiskennis hebt van zowel elektrotechniek als installatietechniek. Deze kennis kan naar voren komen uit werkervaring op beide vlakken of door opleidingen te hebben gevolgd op het gebied van installatietechniek of elektrotechniek. Hoe meer ervaring hoe beter, maar we weten ook dat ervaren mensen lastig te vinden zijn. Daarom is het vooral van belang dat je leergierig bent. Een gemotiveerde monteur die ervaring tekort komt leert in de praktijk vaak snel nieuwe vaardigheden aan. Daarom kunnen ook minder ervaren monteurs in aanmerking komen voor een instroomfunctie.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze functie open staat is een allround installatiebedrijf dat actief is door heel Friesland. Het bedrijf zelf is goed bereikbaar vanuit Drachten, Dokkum, Leeuwarden en Leek. Daarnaast kunnen monteurs die meer centraal wonen in Friesland ook zeker reageren want dat is tenslotte het werkgebied van het bedrijf. Het bedrijf is gericht op verduurzaming van installaties en op een goed klantcontact.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren servicemonteur die zowel in de installatietechniek als elektrotechniek ingezet kan worden verdient een loon van rond de 3000 euro bruto per maand als hij of zij fulltime werkt. Er zijn mogelijkheden om kosteloos extra opleidingen en trainingen te volgen. Verder krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woonwerk-verkeer. Binnen deze functie krijg je de ruimte om steeds meer een allrounder te worden waardoor je werk afwisselender en uitdagender wordt. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijds goedvinden.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.