Vacature Senior Calculator Installatietechniek Friesland vanaf 13 oktober 2021

Heb je ervaring in de werkvoorbereiding en calculatie in de installatietechniek en wil je graag een stap maken richting een seniorfunctie? Dan is de functie senior calculator in de installatietechniek oftewel de W-techniek een mooie uitdaging. Jij kunt hiervoor in aanmerking komen als je ervaring hebt met het calculeren vanaf bestek of een aanwijzing. De calculaties gebeuren met name in de utiliteitsbranche. Je kunt in deze functie zelf een grote invloed uitoefenen op je planning. Daarnaast heb je ook contact met verschillende afdelingen en leveranciers. Deze contracten gaan dan over de specificaties en prijzen van producten en onderdelen die nodig zijn om projecten te realiseren. Samen met je leidinggevende bepaald je de commerciële prijs op basis van de door jouw berekende kostprijs van een project. Er vind dus regelmatig overleg plaats en er moeten nauwkeurige berekeningen gemaakt worden.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in het maken van calculaties voor projecten in de installatie techniek en je bent in bezit van mbo-diploma (WEB 4)/hbo-diploma richting installatietechniek. Een vergelijkbare opleiding is ook goed. Mocht je over weinig opleidingen beschikken maar wel ruime praktijkervaring hebben als calculator dan is dat ook goed. Het is belangrijk dat je ook interesse hebt in het werkgebied waardoor je veel kennis hebt over werktuigkundige installaties. Je moet over een sterk cijfermatig en analytisch vermogen beschikken en daarnaast gedreven zijn om alle benodigde kennis je snel eigen te maken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot installatiebedrijf dat zowel actief is in de woningbouw, utiliteit en industrie. Dat maakt dit bedrijf tot een goede gesprekspartner voor verschillende klanten of dat nu bedrijven zijn of consumenten. Het bedrijf met grote organisaties onderhoudscontracten afgesloten met betrekking tot onderhoud aan utiliteit. Het bedrijf heeft ervaren monteurs in dienst die vaak breed inzetbaar zijn. Binnen het bedrijf is veel aandacht voor modernisering en verduurzaming. Het bedrijf hecht ook veel waarde aan een goede klantenbinding en een klantgerichte aanpak.

Arbeidsvoorwaarden

Als senior calculator techniek verdien je een salaris van rond de 3000 euro bruto tot 3500 bruto per maand op basis van een full time dienstverband. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je werkervaring. Mocht je nog niet aan een senior rol toe zijn op dit moment dan kun je jezelf binnen het bedrijf verder ontwikkelen tot deze functie. Verder kun je daarvoor opleidingen en trainingen volgen. Zo wordt je steeds beter in je vakgebied en werk je aan je loopbaan binnen het bedrijf. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en kunt bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd ontvangen. Daarnaast verstrekt het bedrijf een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden om bij dit bedrijf aan de slag te gaan? Klik dan op de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je meer te weten komen over deze functie of over andere vacatures bij jou in de buurt.