Vacature RVS lasser vanaf 10 februari 2022

Ben jij opzoek naar een nieuwe en uitdagende functie als TIG lasser? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever die actief is in de jachttechniek zoeken wij namelijk een ervaren RVS TIG lasser. Het gaat om een allround functie waarin je zelfstandig zowel hecht als aflast aan de hand van een tekening. Het materiaal dat voor het jachtbeslag gebruikt wordt is RVS dus er wordt dan ook gevraagd dat je hier ervaring mee hebt. Er worden veel verschillende RVS producten gemaakt, zoals relingen, kikkers en bolders. Dat zorgt ervoor dat jou werkzaamheden divers zijn en dan beteken dat je een flexibele instelling nodig bent. Daarnaast gaat het om zichtwerk met een hoge standaard waardoor precisie is gewenst. Tot slot is er ook de mogelijkheid om op locatie de verschillende producten te monteren waardoor je ook het eindproduct in beeld hebt. Kortom; een hele mooie allround functie als RVS TIG lasser met een product waar je met trots over kunt spreken.

Welke ervaring heb je nodig?

Omdat het gaat om hoogwaardig RVS jachtbeslag is het van belang dat je in het bezit bent van een TIG lasdiploma van niveau 3 of 4. Je bent in staat om zelfstandig en vanuit verschillende lasposities zowel te hechten als af te lassen. Een veel voorkomende laspositie is bijvoorbeeld het rondom lassen van stangen en relingen. Je doet dit veelal aan de hand van een tekening, vandaar dat het belangrijk is dat je hier ervaren in bent en dat moeiteloos uitvoert. Een rijbewijs is voor deze functie niet noodzakelijk, omdat het bedrijf gunstig is gelegen voor het openbaar vervoer. Wel kan het van pas komen wanneer je op locatie gaat monteren.

Over het bedrijf

De werkzaamheden worden uitgevoerd bij een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van allerlei soorten RVS jachtbeslag. Naast de jachttechniek kunnen de technieken ook worden ingezet voor het produceren van producten als trapwerken, hekwerken, beugels en rekken. Ook dat wordt hier, uiteraard van RVS, geproduceerd. Het bedrijf is gevestigd op een gunstige locatie in noordwest Friesland  waardoor het met het openbaar gemakkelijk te bereiken is vanuit Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Sneek en Drachten.

Wat bieden wij jou?

  • Vast werk, na een vooraf besproken periode werken via Technicum, behoort overname door de organisatie tot de mogelijkheden;
  • Een professionele schone werkomgeving waar kwaliteit voorop staat;
  • Je ontvangt een marktconform salaris volgens de cao Metaal en Techniek
  • De salarisbrandbreedte ligt tussen de 2.341 en 2.621 bruto per maand;
  • 25 verlofdagen, 13 extra ADV dagen en 8,33% vakantiegeld, hiervan wordt 0,33% netto uitbetaald;
  • Een nette reiskostenregeling;
  • Doorgroeimogelijkheden en specialisatiemogelijkheden binnen de organisatie;
  • Mogelijkheid om via Technicum verschillende opleidingen en trainingen te volgen.
  • Na overname op contract bij de opdrachtgever bestaat de serieuze mogelijkheid om op termijn een contract voor onbepaalde tijd te verdienen. Dit is een van de vele aspecten waaruit blijkt dat ze goed werkgeverschap hoog in het vaandel hebben staan.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je contact opnemen via de knop vacatures in de menubalk.