Vacature plaatbewerker vanaf 21 januari 2023

Heb je ervaring in het bedienen van machines in de plaatwerkerij? Lees dan snel verder want deze vacature kan wel eens heel geschikt voor je zijn. Voor een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek zijn wij namelijk op zoek naar een kanter/ zetter. Iemand die ervaring heeft mag reageren maar iemand die geen ervaring heeft en dit vak graag wil leren mag ook reageren. Het bedrijf is namelijk gericht op het opleiden en ontwikkelen van vakkrachten in de metaaltechniek. Als je ervaring hebt kun je meteen zelfstandig aan de slag. Ben je nog onervaren dan kun je samen met ervaren krachten leren hoe je een computergestuurde kantbank en zetbank kunt gebruiken om metalen platen in de juiste vorm te vouwen. Als kanter zetter maak je onderdeel uit van de afdeling plaatbewerking. Een belangrijke afdeling want de platen die jij in de juiste vorm brengt worden daarna gelast of meteen gemonteerd aan machines.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de plaatbewerking is gewenst maar geen harde eis. Als je bijvoorbeeld als operator hebt gewerkt en machines kunt bedienen dan is dat ook hele waardevolle ervaring voor deze functie. Het bedrijf is op zoek naar iemand die het vak echt goed wil leren en meteen of na training goed kan uitvoeren. Leergierigheid en een serieuze werkhouding zijn daarbij van belang. Daarnaast moet je ook technische tekeningen kunnen lezen en nauwkeurig zijn in de maatvoering. Als je een precies persoon bent die goed met computers om kan gaan en daarnaast graag in de techniek werkt dan zit je goed.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar een plaatbewerker wordt gezocht hoort tot de wat grotere bedrijven in de metaaltechniek. Het bedrijf maakt producten voor verschillende andere technische bedrijven. De platen die hier worden gesneden, gezaagd, gevouwen en gelast worden gebruikt in de machinebouw, staalconstructie en in andere speciale takken van de metaaltechniek. Er werken meer dan 50 werknemers verspreid over verschillende afdelingen. Het bedrijf heeft veel aandacht voor de ontwikkeling van haar personeel en levert daarom ook opleidingen en trainingen. Je kunt bij dit bedrijf aan de slag in dagdienst maar ploegendienst is vaak in een bepaalde periode ook mogelijk maar niet verplicht. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden in Friesland.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als een kanter/ zetter in de plaatbewerking aan de slag bij en proffessioneel bedrijf. Daarvoor krijg je een salaris dat past bij je werkervaring. Je salaris is op basis van een fulltime dienstverband vastgesteld in de grootmetaal. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen tie volgen op kosten van het bedrijf. Je krijgt een reiskostenvergoeding en krijgt de mogelijkheid om mee te rijden met collega’s als dat kan. Je werkt op uitzendbasis of op basis van een tijdelijk contract.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze baan solliciteer dan direct via de knop vacatures in de menubalk.