Vacature monteur zonnepanelen Friesland vanaf 12 april 2023

Voor een aantal van onze opdrachtgevers is Technicum opzoek naar fulltime zonnepanelenmonteurs in en rondom de provincie Friesland. Hou jij van prachtig maar fysiek werk in combinatie met denkwerk dan is deze functie als zonnepanelenmonteur een echte uitdaging voor jou!

Duurzaamheid is de toekomst, hoe mooi is het als jij als zonnepanelenmonteur daar een flinke bijdrage in kan hebben. En mee werkt aan het verduurzamen van Nederland. De meest duurzame energie is zonne-energie waarmee wereldwijd gaswinning sterk gereduceerd kan worden en al wordt. Gasneutraal verbruik van energie in al onze gebouwen is dan ook waar we uit eindelijk met z’n allen naar streven!

Functie-eisen

Wil jij als zonnepanelen installateur voor een van de snelst groeiende uitzendbureaus Technicum werken? Dan verwachten wij dat jij proactief en oplossingsgericht kunt werken. Jou werkhouding is zelfstandig maar als teamspeler ben jij het sterkst! Je werkt namelijk in teams van 2 a 3 personen, samenwerken is dus ook van groot belang. Hierbij is het hebben van een rijbewijs erg belangrijk. Hoogtevrees is een woord dat jij niet kent. Zonnepanelenmonteurs werken namelijk op verschillende hoogtes. De werkzaamheden kunnen fysiek zwaar zijn. Een goed en gezond lichaam is dus ook zeker een belangrijk aspect. De werkzaamheden zullen op verschillende soorten daken zijn, van platte daken tot sterk hellende. Bewustheid is dan ook key om jezelf over de daken te verplaatsen. En te zorgen dat valgevaar en schade aan dakpannen, dakleer of dakplaten niet aan de orde zullen zijn. Je beschikt over een goed inschattingsvermogen en weet hoe jij de zonnepanelen wilt gaan plaatsen. En natuurlijk er voor kunnen zorgen dat de werkzaamheden zo veilig mogelijk uitgezet worden. Ook is secuur werken is een must. Dit in verband met plaatsing van dak rails die bijvoorbeeld op dakpannen worden gemonteerd en(weg halen) waarop de zonnepanelen komen te liggen belangrijk. Het is een pré als jij enig ervaring hebt met het aansluiten van elektro, om zo zonnepanelen te kunnen aansluiten op de meterkast.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris 2200-2400 bruto per maand;
  • Wekelijks uitbetaald;
  • Compleet Technicum outfit en PBM
  • Benodigde gereedschappen om de klussen mee te klaren
  • Breed keuze pakket uit opleidingen en cursussen volledig vergoed door Technicum.  
  • VCA certificering binnen een paar weken te halen via Technicum
  • Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per km;
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
  • Zonder diploma’s en ervaring biedt Technicum de mogelijkheid om een geheel vergoed BBL-traject te gaan volgen.

Over het bedrijf

Over het bedrijf De bedrijven waar jij kunt gaan werken zitten in en rondom Leeuwarden en zijn goed te bereiken vanuit, Sneek, Heerenveen, Drachten en Dokkum.

Solliciteren?

Heb je interesse? Reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk.