Vacature monteur werktuigbouwkundige installaties Dokkum vanaf 20 september 2022

Ben jij een ervaren monteur WTB en zoek je een nieuwe uitdaging? Werk jij graag op locatie bij klanten? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Als monteur WTB ga je op pad samen met je collega, plaats je volgens richtlijnen de installatie en verzorg je de in bedrijfstelling van filterunits, ventilatoren en ander installaties bij klanten. Tevens voer je inspecties uit aan geleverd installaties. Tijdens je werkzaamheden bij diverse klanten, ben je het aanspreekpunt en vertel je over de installatie. Ook regel je het benodigde materiaal. Als monteur WTB ben je voornamelijk onderweg en je komt bij veel verschillende bedrijven en instanties. Samen met je collega reis je door heel Nederland, geen dag is het zelfde.

Welke ervaring heb je nodig?

Beschik jij als monteur WTB over een diploma MBO werktuigbouwkunde of mechatronica en heb je in deze functie  al een aantal jaren ervaring? Beschik je daar naast over de volgende kennis en vaardigheden;

  • Je hebt ervaring met mechanische montage van machines;
  • Kennis van elektrotechniek is een pré;
  • Oplossingsgericht;
  • Bekend met verschillende NEN normeringen;
  • Geen hoogte vrees en lichamelijk fit;
  • Je beschikt over een VCA.

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een bedrijf wat onder andere bekend staat om het produceren van industriële afzuiginstallaties. Daarnaast produceert het bedrijf afval scheidingsinstallaties, ventilatoren voor het verwerken van vuile lucht, biedt het bedrijf service en onderhoud aan reeds geplaatste installaties. Het bedrijf levert zijn producten aan verschillende branches zoals; de metaalindustrie, papierindustrie, houtbewerkingsindustrie en nog andere branches. Het bedrijf waar voor je gaat werken als servicemonteur is makkelijk te bereiken van uit Leeuwarden, Drachten en Heerenveen.

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je aan de slag gaat als monteur WTB verdien je bij een voltijdsdienstverband gemiddeld een salaris van 2500 euro bruto per maand. Het definitieve salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Technicum betaald €0,19 per kilometer woon-werkverkeer. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om trainingen/cursussen te doen via Technicum. De kosten hiervoor worden betaald door Technicum. Door middel van opleiden en trainen vergroot je jouw kennis en vaardigheden. In eerste instantie biedt Technicum jou een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om in de toekomst een vaste aanstelling te krijgen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.