Vacature monteur machinebouw noord Friesland vanaf 14 november 2022

Heb jij een technische mbo opleiding afgerond op niveau 2 of hoger en wil je graag aan de slag in de machinebouw? Dan is deze vacature zeker het lezen waard. Voor een leuk bedrijf in de machinebouw zijn wij op zoek naar een monteur die graag werkt aan productiemachines en daarbij van afwisseling houdt. De machines die het bedrijf monteert zijn voor verschillende klanten. De machines verschillen sterk waardoor er veel maatwerk wordt geleverd. Er wordt door monteurs meegedacht over de producten. Zo kun je ook zelf een belangrijke bijdrage leveren aan de totstandkoming van het eindproduct. Je bent voornamelijk aan de slag als mechanisch monteur. Soms worden elektrotechnische componenten toegevoegd. Dat maakt het werk behoorlijk allround. Gelukkig doe je het werk niet alleen. Je werkt samen met collega’s die veel ervaring hebben in de machinebouw. Deze monteurs gaan jou inwerken en er voor zorgen dat je samen met hen vakwerk levert voor de klanten van het bedrijf.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in het opbouwen van machines aan de hand van technische tekeningen is een must. Je moet goed in staat zijn om op basis van een 3D tekening en verschillende aanzichten een compleet beeld te vormen van de machine die gemaakt moet worden. Daarnaast heb je een opleiding gevolgd in de werktuigbouwkunde, mechatronica, metaaltechniek of een vergelijkbare opleidingsrichting. Je hebt geen rijbewijs nodig als je in de buurt van Leeuwarden of Dokkum woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd boven Leeuwarden en is redelijk goed bereikbaar met openbaar vervoer. Binnen het bedrijf worden verschillende machines en andere producten gemaakt zoals staalconstructies. Het bedrijf heeft ongeveer 30 werknemers in dienst waaronder ongeveer 20 monteurs, lassers en metaalbewerkers. Door het bedrijf worden verschillende opleidingen en trainingen aangeboden aan medewerkers zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen. De machines die het bedrijf maakt zijn onder andere voor de verpakkingsindustrie en voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf heeft een mooi machinepark met verschillende CNC gestuurde machines.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren machinebouwer verdien je een salaris rond de 2500 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe langer je bij het bedrijf werkt hoe beter het is voor jouw salaris. Je gaat dan in verschillende treden omhoog. Bovendien kun je ook diverse opleidingen en trainingen volgen waardoor je nog beter wordt in je werk. Je krijgt werkkleding en gereedschap ter beschikking en ontvangt reiskosten tegen 0,19 euro per kilometer. Verder krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Dan kun je op de knop vacatures Technicum klikken en meteen solliciteren.