Vacature monteur landbouwmechanisatie vanaf 20 oktober 2021

Ben je een echte sleutelaar en heb je wat met de landbouwsector? Op dit moment zijn we dringend op zoek naar een (onderhouds)monteur in de landbouwmechanisatie. In deze functie ga je aan de slag met de reparatie van trekkers en andere landbouwwerktuigen. Als monteur ben je zowel werkzaam in de werkplaats als ook op locatie bij klanten voor service- en storingsdiensten. Het overgrote deel van de werkzaamheden bestaat uit sleutelen en mechanische montage. Hierbij kun je denken aan het daadwerkelijk sleutelen aan onderdelen, hydrauliek en in mindere mate aan elektrotechniek. Je zult ook af en toe PLC’s uitlezen van machines. Kortom een veelzijdige functie met verschillende technische aspecten.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor de functie monteur landbouwmechanisatie is het belangrijk dat je een aantal jaar ervaring hebt opgebouwd in het sleutelen aan agrarische machines. Je hebt een goed technisch inzicht en affiniteit met de agrarische sector. Daarnaast kun je ook een beetje lassen en heb je een flexibele en oplossingsgerichte werkhouding. Een opleiding op mbo niveau 2 in een technische richting is gewenst. Verder is het belangrijk dat je beschikt over een rijbewijs zodat je eventueel ook met een servicebus naar verschillende locaties toe kunt rijden om service te verrichten bij klanten. Als je liever alleen op de bedrijfslocatie werkt is dat ook mogelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een landbouwmechanisatiebedrijf met ongeveer 30 werknemers in dienst. Het overgrote deel van het bedrijf heeft een technische functie. Hierbij kun je denken aan servicemonteurs, lassers en allround monteurs in de landbouwmechanisatie. De werkzaamheden die het bedrijf uitvoert zijn een totaaloplossing voor agrarische organisatie die machines hebben en tractors. Het bedrijf verkoopt nieuwe voertuigen maar doen ook het onderhoud aan machines die ze eerder hebben verkocht. Zo verkoopt het bedrijf nieuwe voertuigen en machines maar doet het bedrijf ook service en onderhoud. Kortom een complete oplossing.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren monteur landbouwmechanisatie heb je een uitdagende functie en verdien je een salaris rond de 2700 bruto per maand. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. Tot slot krijg je ook de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen op kosten van de zaak. Zo kun je jezelf steeds verder ontwikkelen.

Solliciteren?

Vind je deze vacature interessant? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.