Vacature monteur landbouwmechanisatie Friesland vanaf 17 november 2021

Heb jij ervaring in de agrarische sector als monteur of sleutelaar dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de landbouwmechanisatie zijn wij op zoek naar iemand die graag voertuigen en machines repareert. Iemand die niet bang is voor zwarte handen en graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt. De voertuigen en machines die je repareert zijn divers. Zo kun je aan de slag met tracktoren, aardappel rooimachines, transportbanden en kiepwagens. Elk voertuig heeft weer specifieke eigenschappen waar je op kunt letten. Hydrauliek, mechanische techniek en elektrotechnische componenten kunnen aan de orde komen. Heb je van een bepaald technisch vakgebied wat minder kennis dan is dat geen probleem. Je wordt namelijk ingewerkt door ervaren monteurs die jou alles leren over het repareren van alle voorkomende soorten machines en voertuigen in de agrarische sector. Wil je graag uitdaging en afwisseling solliciteer dan snel op de vacature monteur landbouwmechanisatie.

Welke ervaring heb je nodig?

Twee jaar of meer ervaring in het repareren van machines en voertuigen is gewenst. Dit mag overigens ook ervaring zijn in de motorvoertuigentechniek, werktuigbouwkunde of metaaltechniek zijn. Het is belangrijk dat je technisch inzicht hebt en goed kunt sleutelen. Wat ervaring in MIG/MAG lassen is gewenst maar is niet noodzakelijk. Het kan voorkomen dat je namelijk af en toe een gedeelte van een constructie of machine moet aflassen. Verder is een rijbewijs gewenst maar niet vereist als je in de buurt van Leeuwarden of Franeker woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een landbouwmechanisatiebedrijf dat gevestigd is in de buurt van Leeuwarden. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Harlingen, Franeker, Sneek en Dokkum. Binnen het bedrijf werken ongeveer 20 monteurs die voornamelijk mechanische werkzaamheden uitvoeren. Het bedrijf repareert tracktoren, landbouwmachines en constructies die in de agrarische sector worden geplaatst. De producten zijn divers en de werkzaamheden verschillen daardoor ook op de werkvloer. Dat zorgt er voor dat het personeel breed inzetbaar is en meerdere taken kan uitvoeren. Ook jij kunt onderdeel vormen van dit team. Stuur dan snel een reactie.

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur landbouwmechanisatie kun je een salaris verdienen rond de 2600 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt hoe breder je wordt ingezet en hoe meer salaris je uiteindelijk ook kunt verdienen. Als ervaren monteur krijg je ook mogelijkheden om mee te doen aan opleidingen en trainingen waarmee je jouw ervaring en kennis kunt vergroten. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en kun je bovendien ook doorgroeien naar bijvoorbeeld een leidinggevende functie of een functie in de buitendienst en service. Je krijgt een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je jouw sollicitatie insturen op deze functie.