Vacature monteur grondwerker vanaf 7 maart 2023 Heerenveen

Zoek jij als monteur een veelzijdige baan in de techniek waarin je veel vrijheid krijgt? En zoek jij elke dag een nieuwe uitdaging? Als tankinstallatiemonteur begin je jouw dag om 07:00 uur met een lekker bakje koffie in Heerenveen. Je gaat samen met je collega in de bedrijfswagen naar de betreffende locatie, dit kan door heel Nederland zijn.

Eenmaal op locatie ben jij de ambassadeur voor de organisatie, jij bent het aanspreekpunt. Als monteur ben je bezig met het samenstellen van opslagtanks, leidingen en pompen. Je krijgt diverse opdrachten toegespeeld en bent bezig met verschillende werkzaamheden die komen kijken bij het bouwen van een opslaginstallatie van vloeibare motorbrandstoffen. Denk hierbij aan: het samenstellen d.m.v. fitten /lassen van tankinstallaties, het monteren van pompen, kleppen en sensoren, civiele werkzaamheden zoals graafwerk, bestrating en grondwater onttrekking voor de ondergrondse installaties. Zo kom je altijd in contact met nieuwe werkzaamheden op locaties in de olie en chemische sector. Om 16:00 uur houdt de werkdag op en rijd je vanaf locatie weer naar huis. Geen enkele dag is hetzelfde!

Welke ervaring heb je nodig?

De volgende kernmerken zijn van toepassing op jou:

  • Je bezit ruimtelijke inzicht, vindingrijkheid en improvisatievermogen om problemen ter plekke op te kunnen lossen;
  • Je bent in staat om installaties of aanpassingen aan de installaties zelfstandig volgens tekening of mondelinge informatie te kunnen vervaardigen;
  • Je overlegt waar nodig de moeilijke problemen met jou leidinggevende;
  • Je bent in staat om te schakelen tussen de verschillende elementen die het werk vraagt;
  • Veilig werken is voor jou belangrijk en je legt graag de nadruk op kwaliteit.
  • MBO werk en denkniveau

Over het bedrijf

Bij wie kom jij te werken? Onze opdrachtgever is een technische partner voor de industrie met verstand van zaken van proces- en opslaginstallaties. Ze ontwerpen, bouwen en keuren tank installaties voor de opslag van milieu kritische vloeistoffen. Bij het ontwerpen en bouwen staat veiligheid voor mens en milieu voorop.Binnen deze organisatie heerst een platte organisatiestructuur. De deuren van alle collega’s staan altijd open en er is altijd ruimte om te overleggen. Daarbij ga je altijd samen met minimaal één collega naar de locatie. Wil jij graag onderdeel worden van deze organisatie, solliciteer dan direct en misschien werk jij binnenkort door heel Nederland als monteur!

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je gaat werken als Monteur-Grondwerker op fulltime basis, verdien je een marktconform salaris en dit is afhankelijk van de ervaring die je meeneemt. In eerste instantie krijg je een contract via Technicum voor bepaalde tijd, naar verloop van tijd is het mogelijk dat je wordt overgenomen door het bedrijf. Als je aan de slag gaat via Technicum is het ook mogelijk om cursussen en trainingen te volgen. Deze worden vergoed voor je. Dit is voor jou een mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk