Vacature monteur constructiewerker tankinstallaties vanaf 2023

Geen enkele werkweek wordt voor jou hetzelfde, zo sta je het ene moment binnen in de werkplaats om stalen frames en componenten voor vloeistof handling samen te stellen, zo kun je denken aan pompen, vloeistofmeters en kleppen. Ook kun je in de werkplaats leidingen voorbereiden en laswerkzaamheden verrichten om vervolgens deze prefab leidingen aan te kunnen leggen op locatie zelf.

De locaties zijn verspreid door heel Nederland en jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de prefab onderdelen worden aangelegd bij bijvoorbeeld een fabriek, je voert de afnametesten uit en je zorgt ervoor dat het in bedrijf gesteld wordt. Doordat de installaties vaak worden aangesloten op besturingen, hou jij je ook bezig met voeding en stuurstroom. Dit hoef jij natuurlijk allemaal nog niet van te voren te beheersen, het bedrijf is zich er van bewust dat het heel specifiek is wat zij doen en leiden jou daarom graag intern op!

Welke ervaring heb je nodig?

In verband met groei van het bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die:

* energie haalt uit verschillende werkzaamheden binnen licht (staal) constructiewerk en die in staat is om overzicht te bewaren.
* affiniteit heeft met de techniek en minimaal een afgerond MBO diploma richting de techniek bezit, er op dit moment mee bezig is of de ambitie heeft om dit te gaan behalen;
* ervaring in installatie- of civiele techniek is een pré evenals het bezit van een VCA certificaat;
* goed om kan gaan met verantwoordelijkheid door het karakter van de projecten;
* de veiligheid van jezelf en anderen voorop kan stellen!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een technische partner voor de industrie met verstand van zaken van proces- en opslaginstallaties. Ze ontwerpen, bouwen en keuren tank installaties voor de opslag van milieu kritische vloeistoffen. Bij het ontwerpen en bouwen staat veiligheid voor mens en milieu voorop.

Binnen deze organisatie heerst een platte organisatiestructuur. De deuren van alle collega’s staan altijd open en er is altijd ruimte om te overleggen. Je gaat altijd samen met minimaal één collega naar de locatie. Het bedrijf is makkelijk bereikbaar vanuit Heerenveen, Sneek, Drachten en Leeuwarden.

Wil jij graag onderdeel worden van deze organisatie, solliciteer dan direct en misschien werk jij binnenkort door heel Nederland als monteur!

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur kun je een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto per maand. Als je meer servicewerkzaamheden en vaker op locatie gaat werken dan zal je salaris verder omhoog gaan. Je kunt op kosten van het bedrijf opleidingen en trainingen volgen. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding. Je gaat aan de slag op basis van een contract voor bepaalde tijd. Dit contract kan worden omgezet naar een vast dienstverband bij wederzijds welbevinden.

Solliciteren

Heb je interesse in deze technische functie? Reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.