Vacature montagemedewerker vanaf 1 mei 2023 in Friesland

Heb je ervaring in de montage van machines, brommers of auto’s? Heb jij een technische interesse en kun je redelijk technische tekeningen lezen? Dan nodigen we jou van harte uit om te reageren op deze vacature. Voor verschillende bedrijven is Technicum op zoek naar montagekrachten in de metaaltechniek. Het gaat hierbij om bedrijven in de voertuigentechniek en de machinebouw. Ook in het onderhoud en reparatie van machines heeft Technicum vacatures open staan. Er zijn grote verschillen in de functies. Zo zijn er functies waarin het werk seriematig is maar er zijn ook functies waarbij maatwerk geleverd moet worden en de afwisseling heel groot is. Het opbouwen van machines gebeurd bijvoorbeeld vaak seriematig maar het onderhoud aan machines en het zoeken van storingen en repareren van storingen is echt maatwerk en vereist meer technische kennis. Technicum heeft voor iedereen die aan de slag wil in de techniek wel een passende functie. Daarom kun je met jouw specifieke loopbaanwensen contact opnemen met Technicum. Ook wanneer je een baan wilt met een leertraject er aan vast. Werken en leren is namelijk ook via Technicum mogelijk.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring nodig in het opbouwen of repareren van machines, constructies of voertuigen. Hoe meer ervaring je hebt hoe breder je ingezet kunt worden. Als je een beetje technische tekeningen kunt lezen is dat helemaal mooi meegenomen. Een technische MBO opleiding op niveau 2 is gewenst als je wilt doorleren en aanvullende opleidingen wilt volgen. Je kunt echter ook een BBL opleiding vanaf niveau beginnen in bijvoorbeeld de richting van mechatronica. Als je duidelijk jouw wensen in de metaaltechniek voor ogen hebt kan Technicum jou doelgericht helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Als je nog niet precies weet wat je wilt kun je dat aangeven bij je sollicitatie richting Technicum. Dan krijg je eerst een loopbaangesprek en worden de verschillende opties besproken die aansluiting bieden op jouw cv.

Over het bedrijf

Technicum staat in contract met verschillende bedrijven in heel Nederland en daardoor ook in Friesland. Dat zorgt er voor dat er bij Technicum veel te kiezen valt. Technicum heeft contact met grote productiebedrijven maar ook met kleinere gespecialiseerde bedrijven. Vaak beginnen mensen hun technische loopbaan bij een grotere organisatie om een bepaald vak goed te leren. Ervaren werkzoekenden zoeken vaak een gespecialiseerde organisatie om hun kennis en kunde toe te passen en te verdiepen. Technicum heeft op dit gebied veel mogelijkheden. Daarnaast kunnen mensen die nog starten met een loopbaan in de techniek in aanmerking komen voor een Technicum ONE mechatronica programma of een complete BBL opleiding. Technicum is namelijk niet alleen aangesloten bij verschillende bedrijven maar ook bij verschillende opleidingsinstituten. Of je nu in de buurt van Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek, Harlingen of Dokkum woont, Technicum kan wat voor jou betekenen op het gebied van werk en opleiding.

Arbeidsvoorwaarden

De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en opleidingsachtergrond. Dat zorgt er voor dat je ingeschaald wordt in een bepaalde cao en functieschaal. Technicum hanteert equal pay waardoor je altijd in dezelfde salarisrichtlijn wordt beloond als jouw collega’s die bij hetzelfde bedrijf werken. Heb je interesse in een opleiding dan is dat zoals genoemd ook mogelijk. Technicum betaalde de opleidingen en trainingen voor je waardoor je jezelf in feite kosteloos kunt ontwikkelen. Daarnaast worden ook reiskosten aan je vergoed als je voor je woonwerkverkeer moet gaan reizen met openbaar vervoer of auto. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar kunt ook een vast dienstverband ontvangen na verloop van tijd.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum of, als je liever wilt werken en leren, kun je klikken op de knop BBL Technicum. Deze knop staat ook in de menubalk.