Vacature MIG/MAG lasser vanaf 13 december 2021

Ben jij opzoek naar werk als MIG MAG lasser met zekerheid en kans op een vaste baan? Lees dan snel verder. Voor onze opdrachtgever in de omgeving Noord-West Friesland zijn wij op zoek naar een MIG MAG lasser die kan hechten en af lassen aan de hand van een tekening. Het gaat om verschillende producten die je maakt en daarom is een flexibele instelling vereist. Je werkt op de afdeling met meerdere lassers maar wel aan je eigen constructie en met een eigen werktafel. Je gaat lassen vanuit verschillende lasposities zoals lassen: onder de hand, hoeklassen, uit de zij en stapelen. Hierdoor moet je dus goed je lasposities beheersen wanneer jij hier aan de slag gaat. Uiteindelijk wordt jouw gelaste product verder verwerkt tot het eindproduct op de montageafdeling.

Wie ben je?

Je bent een lasser met de nodige ervaring, die je het liefst binnen de werktuigbouwkunde of staalconstructie hebt opgedaan. Daarnaast ben je in het bezit van een lasdiploma MIG/MAG niveau 2, 3 of 4 en kun je vanaf een tekening hechtlassen om aan de hand daarvan een constructie op te bouwen. Ook ben je in staat om de producten die je gehecht hebt zelf af te lassen. Omdat onze opdrachtgever goed te bereiken is via het openbaarvervoer is een rijbewijs niet noodzakelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor wij opzoek zijn naar een lasser is gevestigd in Friesland en zowel met de auto als met het openbaarvervoer heel goed te bereiken vanaf Leeuwarden, Harlingen, Franeker, Sneek en Drachten. Het is een allround constructiebedrijf en houdt zich bezig met het bewerken van grote metalen producten met een focus op de werktuig- en machinebouw. Er wordt hier zowel zelfstandig als gezamenlijk gewerkt in een ruime overzichtelijke hal waar een goede sfeer heerst.

Wat bieden wij jou?

Door onze jarenlange samenwerking met diverse opdrachtgevers vinden wij altijd een passende las opdracht met in eerste instantie een tijdelijk dienstverband via Technicum. Wanneer dit aan beide kanten bevalt is er de mogelijkheid te worden overgenomen door de opdrachtgever met de kans op een vaste baan. Daarnaast bieden we je;

  • Salaris tussen € 2.200,- en € 2.800,- afhankelijk van jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer;
  • 25 verlofdagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vele dorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Mogelijkheid om via Technicum verschillende opleidingen en trainingen te volgen als bijvoorbeeld VCA- VOL, heftruckcertificaat en veilig hijsen;
  • Technicum stelt voor jou kleding en de benodigde PBM’s ter beschikking.