Vacature mechatronicamonteur noord Friesland vanaf 10 januari 2022

Ben jij de ervaren machinebouwer die wij zoeken? Deze vacature is echt voor een mechatronica monteur die complete machines kan bouwen aan de hand van een tekening. Jij gaat je voornamelijk bezighouden met het mechanische deel van de machine en een stukje elektrotechnisch. De werkzaamheden die je uitvoert vinden met name plaats op de productielocatie van het bedrijf. Het bedrijf is gevestigd boven Leeuwarden. Mocht je het leuk vinden om ook op klus te gaan, dan biedt het bedrijf hier mogelijkheden voor. Dan kun je na een jaar ook als servicemonteur op locatie de desbetreffende machines en apparaten in elkaar zetten en onderhouden. Je kunt dan ook storing zoeken aan de installaties.

Welke ervaring heb je nodig?

Als mechatronica monteur beschik je in elk geval over minimaal MBO niveau 2 in een technische richting, zoals werktuigbouwkunde of mechatronica. Daarnaast is het van belang dat je in ieder geval minimaal 2 jaar werkervaring hebt in de metaaltechniek. Zodat je op korte termijn zelfstandig kan werken en eventueel in de buitendienst aan de slag kunt. Verder is het belangrijk dat je;

  • Technische tekeningen lezen;
  • Veilig kunt en wilt werken;
  • Handleidingen kunt lezen;
  • Nauwkeurig kunt werkt;

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je gaat werken als mechatronica monteur is gespecialiseerd in het produceren van onder andere industriële luchtzuiveringsinstallaties. Verder worden er nog andere producten gemaakt zoals; ventilatoren voor het transport van houtstof, kunststofvezels en dampen. Daarnaast maakt het bedrijf ook afzuiginstallaties voor bewerkingstafels, schuurtafels en andere aanverwante producten. Verder biedt het bedrijf service en onderhoud aan reeds geplaatste installaties. Het bedrijf waarvoor je gaat werken is goed te bereiken vanuit: Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden.

Arbeidsvoorwaarden

Als mechatronica monteur kun je voltijd aan de slag bij het bedrijf en krijg je eerst een contract voor bepaalde tijd. Op basis hiervan ga je een salaris van rond de 2500 euro bruto per maand verdienen. Daarnaast ontvang je een woon-werkverkeer vergoeding van 0,19 euro per kilometer. Om je zelf verder te ontwikkelen, biedt Technicum jou de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen. Het bedrijf bied je de mogelijkheid om door te groeien in functie, je kan dan aan de slag als service monteur bij klanten.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.