Vacature mechatronicamonteur 3 Friesland vanaf 3 december 2021

Ben jij (bijna) afgestudeerd als mechatronica monteur op MBO3 niveau? Of heb jij juist de benodigde ervaring opgedaan binnen de werktuigbouwkunde of electrotechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie als mechatronica monteur machinebouw ga jij fulltime aan de slag in de filter en afzuiginstallaties. Je kunt hierbij denken aan het zagen, knippen en boren van materialen, en het in elkaar zetten (assembleren) van alle losse onderdelen tot een volledige afzuiginstallatie.  Je begint binnen dit bedrijf met de juiste begeleiding en kunt jezelf continu blijven door ontwikkelen. Zo kun je via het bedrijf diverse opleidingen en cursussen volgen en naarmate je meer ervaring hebt is er ook de mogelijkheid om op diverse locaties de gemaakte machines te plaatsen en in te regelen met je collega’s. Kortom je hebt de mogelijkheid om een complete technische loopbaan binnen het bedrijf te volgen.

Wie ben je?

Je hebt een diploma richting de mechatronica of werktuigbouwkunde of bent in het bezit van voldoende ervaring binnen de techniek. Je bent in staat om zelfstandig vanaf een tekening een machine te assembleren, of hebt het inzicht en de motivatie om dit te leren en pakt instructies snel op. Daarnaast kun je ook goed samenwerken bij zwaardere werkzaamheden met grotere machines. Je bent een technisch monteur met een passie voor de werktuigbouwkunde die graag de kneepjes van het vak wil leren. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar wel handig als je uiteindelijk door wil groeien naar een servicefunctie in de buitendienst.

Over het bedrijf

De opdrachtgever waarvoor wij op zoek zijn naar technisch personeel is een specialist in schone lucht. Ze hebben zich gespecialiseerd in het afzuigen maar ook het filteren van zowel stoffen als dampen die vrijkomen bij industriële processen. Ook bieden zij oplossingen voor diverse soorten biomassaverbranding zoals houtsnippers, briketten, pellets en olifantsgras. Het is gevestigd in Friesland in de nabije omgeving van Leeuwarden in de buurt van het station en dus gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanuit heel Friesland zoals Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Dronrijp, Menaldum, Sneek en Drachten. En natuurlijk al helemaal als je met de auto komt.

Wat bieden wij jou?

In deze functie van Mechatronica monteur kom je terecht in een hecht team waarin er altijd de benodigde begeleiding voor je klaar staat. Daarnaast is er intern voldoende ruimte om jezelf door te ontwikkelen tot ervaren monteur, of door te groeien tot service monteur. Je krijgt wanneer je begint een contract via Technicum, met de mogelijkheid om over te worden genomen door het bedrijf met kans op een vast contract.

Daarnaast bieden we je;

  • Salaris tussen € 2.000,- en € 3.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer;
  • 25 verlofdagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vele dorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Mogelijkheid om via Technicum verschillende opleidingen en trainingen te volgen als bijvoorbeeld VCA- VOL, heftruckcertificaat en veilig hijsen;
  • Technicum stelt voor jou kwaliteitskleding en de benodigde PBM’s ter beschikking.