Vacature mechanisch onderhoudsmonteur grote machines in 2020

Sleutelen aan grote machines, daar draait het om bij deze vacature. Het gaat hierbij om machines die soms 5 tot 15 meter hoog zijn. Echt werk waarbij inzicht en kracht met elkaar samen gaan. De werkzaamheden worden in teamverband uitgevoerd in een productieomgeving. Monteurs werken op een veilig manier aan grote machines en doen hieraan revisie werkzaamheden maar lossen ook storingen op en helpen mee met het ombouwen van machines. Het werk is zwaar en uitdagend. In deze functie krijg je volop lichaamsbeweging en hoef je na je werk niet naar de sportschool. Ben jij iemand die op zoek is naar een uitdaging in het onderhoud van grote machines dan zijn wij op zoek naar jou. Lees snel verder in de volgende alinea waar je aan moet voldoen om voor deze vacature in aanmerking te kunnen komen.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een MBO niveau opleiding mechatronica of werktuigbouwkunde. Ervaring in het uitvoeren van onderhoud aan grote machines is van doorslaggevend belang. Als je deze ervaring niet hebt is het belangrijk dat je in ieder geval vanuit hobby of stages kunt aantonen dat je affiniteit hebt met grote machines. Daarnaast is het belangrijk dat je fulltime beschikbaar bent en dat je in de buurt woont van Franeker of Harlingen. Uiteraard moet je in teams kunnen en willen werken. Tot slot is het belangrijk dat je zelfstandig op het werk kunt komen. Een eigen auto of in ieder geval rijbewijs B is daarom een belangrijke vereiste of je moet toevallig in Franeker of Harlingen wonen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote producent van grondstoffen voor de voedingsmiddelenbranche en de chemische sector. De organisatie heeft meerdere gebouwen op haar locatie en deze bevatten allemaal grote industriële machines. Onderhoudsploegen werken in teams met elkaar samen. Naast onderhoudsmonteurs werken in dit bedrijf ook operators, productiekrachten, logistiek personeel en andere ondersteunende personeelsleden. Het is een groot bedrijf maar omdat er in teams wordt gewerkt is de werksfeer persoonlijk en prettig.

Arbeidsvoorwaarden

In deze afwisselende fulltime baan verdien je een salaris tussen de 2250,- en 2800,- euro bruto per maand. De inschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Binnen het bedrijf krijg je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de werkervaring maar ook in theorie doormiddel van opleidingen en trainingen. In eerste instantie zul je op tijdelijke basis werken maar er is uitzicht op een vast contract bij goed functioneren. Het bedrijf zorgt voor een degelijk inwerktraject waarbij je alle taken die bij je functie horen kunt oefenen. Bovendien krijg je tijdens deze periode ook kennis van het unieke machinepark dat dit bedrijf heeft.

Solliciteren?

Je kunt op deze vacature solliciteren via de knop vacatures Technicum in de menubalk aan de zijkant van deze website.