Vacature magazijnmedeweker metaal vanaf 9 december 2022

Heb je een ervaring met heftruck rijden en andere logistieke werkzaamheden? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een leuk bedrijf in de metaaltechniek is Technicum op zoek naar iemand die graag aan de slag wil met logistieke werkzaamheden in een magazijn. Het transporteren van metaalproducten met een heftruck of palletwagen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden, ook ben je verantwoordelijk voor een stukje voorraadbeheer en het op orde houden van het magazijn. Daarnaast kun je ook aan de slag in wat montagewerk binnen het bedrijf. Hierbij kun je denken aan het assembleren van machines en constructies met behulp van tekeningen. Deze functie is dus ideaal voor een magazijnmedewerker die handig is en ook wat technische werkzaamheden wil verrichten.

Welke ervaring heb je nodig?

Als logistiek medewerker heb je een heftruckcertificaat nodig. Als deze is verlopen kun je deze via Technicum herhalen. Daarnaast heb je 2 jaar of meer ervaring nodig in magazijnwerkzaamheden en andere logistieke werkzaamheden. Je kunt zelfstandig werken en hebt een brede interesse. Als je flexibel ingesteld bent kun je in deze functie veel afwisseling verwachten. Dat is leuk voor jou maar ook voor het bedrijf. Een leergierig persoon kan daardoor veel leren en zichzelf ontwikkelen. Deze fulltime functie is daarom geschikt voor mensen die niet willen stilstaan in hun loopbaan. Ben jij iemand die van aanpakken weet? Reageer dan direct op deze vacature.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je kunt werken als logistieke medewerker is actief in de metaalsector. Het bedrijf richt zich op de bouw, ontwikkeling en verkoop van machines. Binnen het bedrijf werken verschillende specialisten zoals technisch tekenaars, lassers, samenstellers en constructiebankwerkers. Veel werknemers kunnen meerdere taken uitvoeren. Zo kunnen veel lassers ook samenstellen en kunnen de machinebankwerkers vaak verschillende machines bedienen. Het bedrijf heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling omdat mensen daardoor breder ingezet kunnen worden. Tot slot is het bedrijf goed te bereiken vanuit Leeuwarden, Dokkum en Drachten.

Arbeidsvoorwaarden

Een logistiek medeweker kan een salaris verdienen rond de 2400 euro bruto per maand als je fulltime aan de slag gaat. Als je naast het logistieke werk ook technisch werk kunt uitvoeren dan kan je salaris doorgroeien. Hoe meer ervaring je hebt en hoe breder je kunt worden ingezet en dat heeft uiteraard gevolgen voor je salaris. Als logistiek medewerker krijg je altijd de mogelijkheid om je heftruckcertificaat uptodate te houden en kun je ook andere certificaten behalen op kosten van het bedrijf. Ook kun je verschillende technische opleidingen volgen om je functie-inhoud te verbreden. Je krijgt een contact voor bepaalde duur. Als je wilt kan dit contract op termijn worden omgezet naar onbepaalde tijd als je vast in dienst gaat bij het bedrijf.

Solliciteren?

Wil je graag aan de slag als logistiek medewerker? Neem dan contact op via de knop solliciteren via de menubalk die is aangegeven op deze website.