Vacature leerling BBL mechatronica Emmeloord vanaf 10 maart 2021

Wil je graag aan de slag in de bouw van machines en ben je een echte sleutelaar dan is dit een geweldige kans voor jou. Doormiddel van werken en leren kun je in dit BBL traject mechatronica jezelf verder ontwikkelen tot machinemonteur. Je leert op basis van tekeningen elektrotechnische en mechanische componenten van machines te monteren volgens normen. Hierbij komen fijne mechanische aspecten aan de orde waaronder elektronica en elektrotechnische onderdelen maar ook grotere mechanische onderdelen zoals machineframes en plaatwerk. Kortom een veelzijdige functie waarin je verschillende aspecten van de techniek leert. Het gaat dus om werken en leren. Dat betekent dat je een salaris verdient en tegelijkertijd werkt richting een diploma mechatronica niveau 4. Met dit diploma leg je een basis voor een goede baan in de machinebouw en ene toekomst in de techniek.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor dit BBL traject heb je vooral een goede technische instelling nodig. Je bent iemand die vanuit de hobby of vanuit eerdere ervaring in de techniek graag een volgende stap wilt maken richting de machinebouw. Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen en vind het leuk om nieuwe vaardigheden in de techniek aan te leren. Je bent bereid om drie jaar of vier jaar lang een BBL traject te volgen (afhankelijk van je vooropleiding). Daarnaast ben je iemand die zowel het fijnere nauwkeurige werk in de machinebouw wil uitvoeren maar ook het grotere grovere werk in de techniek. Tot slot is het belangrijk dat je in de buurt van Emmeloord woont of een rijbewijs hebt om daar in ieder geval zelfstandig naar toe te kunnen rijden.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de machinebouw maar ook in de klimaatbeheersing. Het bedrijf heeft raakvlakken met de voedingsmiddelenindustrie en voert opdrachten uit voor verschillende klanten in de regio. Veel werk wordt op de locatie van het bedrijf zelf gedaan maar het kan ook voorkomen dat je op locaties van klanten werkt. Daarvoor heeft het bedrijf speciale servicemonteurs in dienst. Het bedrijf heeft verschillende afdelingen die gezamenlijk werken aan een topproduct en een top installatie. Een hoge kwaliteit en klanttevredenheid staan centraal naast veiligheid gezondheid en milieu.

Arbeidsvoorwaarden

In een BBL traject verdien je salaris conform de cao van het bedrijf. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je vooropleiding en eventuele werkervaring. Je verdient in ieder geval net zo veel als iemand die hetzelfde werk doet bij het bedrijf met net zoveel ervaring als jij. Daarnaast krijg je de BBL opleiding mechatronica volledig betaald. Tot slot krijg je ook nog reiskostenvergoeding en krijg je eventuele aanvullende cursussen en veiligheidscertificaten zoals VCA betaald via de organisatie. Ook krijg je gratis werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.  Zo kun je altijd veilig werken in een professionele omgeving. 

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Heb je vragen over BBL in het algemeen klik dan op de knop BBL in de menubalk.