Vacature lasser machinebouw Noord Friesland vanaf 24 december 2021

Ben jij er aan toe om je laswerk naar het volgende level te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou! In Noordwest Friesland net boven Leeuwarden zoeken wij namelijk een gemotiveerde MIG/MAG lasser die in staat is om zowel af te lassen als te hechten aan de hand van een lastekening. Je werkt vanuit je eigen lasbox met je eigen werktafel aan diverse projecten, waardoor je een flexibele werkhouding nodig hebt. Ook dien je verschillende lasposities te beheersen zoals hoeklassen, uit de zij lassen en stapelen. Wanneer je jouw project hebt afgelast is het klaar om te worden getransporteerd naar jouw collega’s op de montageafdeling die jouw laswerk afmonteren tot het eindproduct.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt een MIG/MAG niveau 3 of 4 diploma en kunt zelfstandig en vanaf een lastekening hechtlassen om zo een constructie op te bouwen. Daarnaast kun je die producten vervolgens zelf aflassen met MIG/MAG lassen. Je bent een gemotiveerde werknemer die graag het beste laswerk neerzet en ook anderen wil helpen en motiveren om het beste werk neer te zetten. Ervaring in de werktuigbouwkunde is een pre, maar niet noodzakelijk. Als je ervaring hebt in de staalconstructie is dat ook goed.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij voor aan de slag gaat is een groot bedrijf dat voorzetapparatuur en weegsystemen maakt voor verschillende bedrijven. Het gaat om voorzetapparatuur dat aangebracht wordt op heftrucks. Zo kun je denken aan hydraulische systemen voor het transport van pallets waardoor die stabiel blijven op de heftruck. Het bedrijf is gevestigd in noord Friesland en zeer goed te bereiken, ook met het openbaarvervoer, vanuit o.a. Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Sneek, Drachten en omstreken.

Arbeidsvoorwaarden

Bij onze opdrachtgever garanderen wij een uitdagende rol in de functie van MIG/MAG lasser bij een interessant bedrijf dat volop in beweging is. Je gaat bij een fulltime dienstverband rond de 2500,- bruto per maand verdienen. Dit wordt berekend aan de hand van je opleiding en werkervaring. Er zijn bij dit bedrijf volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door opleidingen of trainingen te volgen waardoor jij nog beter wordt in je werk. De opleiding/training wordt volledig voor je vergoed. Daarnaast bieden we je;

  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer;
  • 25 verlofdagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vele dorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Mogelijkheid om via Technicum verschillende opleidingen en trainingen te volgen als bijvoorbeeld VCA- VOL, heftruckcertificaat en veilig hijsen;
  • Technicum stelt voor jou kleding en de benodigde PBM’s ter beschikking.