Vacature lasser Friesland vanaf 3 november 2021

Wil je graag ervaring op doen als lasser, of ben je een ervaren lasser en wil jij juist jouw laservaring overdragen? Wat je ervaring op het gebied van lassen ook is wij zijn op zoek naar jou! In de provincie Friesland, in en rondom Leeuwarden zijn wij namelijk op zoek naar meerdere fulltime lassers voor zowel het MIG/MAG lassen als voor het TIG lassen. Dus heb je net je opleiding afgerond, of ben je juist in het bezit van aantoonbare werkervaring als lasser? Solliciteer dan direct!

Wie ben je?

Met jouw passie voor de techniek en werktuigbouwkunde staat geen las-klus jou in de weg. Je bent in staat om zelfstandig aan de hand van een tekening jouw project samen te stellen en te hechten, of je wil dit juist graag leren. Dus ook wanneer je alleen de basis van het lassen machtig bent sluit deze vacature prima bij jou aan. Het is wel belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer of de bereidheid hebt om met openbaar vervoer te gaan reizen. Dit is natuurlijk afhankelijk van je woonplaats en de werkplek. Omdat deze meestal divers zijn is er altijd wel passend werk in de buurt.

Over het bedrijf

We werken samen met diverse opdrachtgevers in Friesland, gefocust op Leeuwarden en omstreken. Alle bedrijven zijn gevestigd in makkelijk toegankelijke dorpen of steden. Hierbij kun je denken aan Franeker, Harlingen, Dokkum en Leeuwarden waardoor de bedrijven gemakkelijk te bereiken zijn met zowel de auto als het openbaarvervoer. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de machinebouw maar ook in andere metaalsectoren waarbij je kunt denken aan carrosseriebouw,  jachtbouw, voorzetapparatuur en we hebben contact met diverse bedrijven in de staalconstructies. Zo divers als de producten zijn, zo divers is ook het materiaal dat gebruikt wordt.

Wat bieden wij jou?

Door onze jarenlange samenwerking met diverse opdrachtgevers vinden wij altijd een passende las opdracht met een tijdelijk dienstverband via Technicum. Wanneer dit aan beide kanten bevalt is er de mogelijkheid te worden overgenomen door de opdrachtgever met de kans op een vaste baan. Daarnaast bieden we je;

  • Salaris tussen € 2.000,- en € 3.000,- afhankelijk van jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer;
  • 25 verlofdagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vele doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Mogelijkheid om via Technicum verschillende opleidingen en trainingen te volgen als bijvoorbeeld VCA- VOL, heftruckcertificaat en veilig hijsen;
  • Technicum stelt voor jou kleding en de benodigde PBM’s ter beschikking.