Vacature junior calculator techniek vanaf 15 november 2022

Heb jij ervaring in calculatie en bovendien kennis van techniek dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op de vacature calculator installatietechniek. In deze functie maak je berekeningen voor de kosten van projecten op installatietechniek. Het gaat hierbij om berekeningen van prijzen voor materialen, uurlonen, meerwerk, aanpassingen en dergelijke. Als calculator ben je een belangrijke factor omdat je een groot deel van het project op het gebied van kosten in kaart brengt. De prijzen die je berekent kunnen het verschil vormen tussen een project dat haalbaar en betaalbaar is of projecten die door klanten worden beschouwd als te kostbaar. Daarom heb je in deze functie veel verantwoordelijkheid. Heb je echter ervaring in de calculatie en wil je een stap zetten in de techniek dan is deze functie zeker interessant voor jou.

Welke ervaring heb je nodig?

Het is belangrijk dat je in deze functie beschikt over kennis van calculatie en dat je weet hoe je een calculatie moet maken en verwerken in bijvoorbeeld een offerte. Je hebt goede rekenkundige vaardigheden en administratieve vaardigheden. Een opleiding op mbo niveau 4 middenkaderengineering is gewenst. Daarnaast zijn ook andere opleidingen een mogelijke basis voor deze functie. Hierbij kun je denken aan opleidingen in de installatietechniek maar commerciële opleidingen die een technische kant. Ook de opleiding technische bedrijfskunde is passend. Een rijbewijs is niet noodzakelijk zolang je maar op het werk in Leeuwarden of Dokkum kunt komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief door heel noord Nederland en heeft vestigingen in Leeuwarden en Dokkum. Als calculator vorm je een onderdeel van een groter team. Dat zorgt er voor dat je aanspraak hebt bij verschillende collega’s. Hierdoor wordt je goed ingewerkt. De calculaties worden meegenomen in offertes aan klanten. Daarnaast zorgen de calculaties er voor dat je een goede indruk kunt bieden op de haalbaarheid van bepaalde projecten binnen een specifiek budget. Calculators werken in dit bedrijf nauw samen met werkvoorbereiders, tekenaars, administratie en ander administratief personeel.

Arbeidsvoorwaarden

Een calculator verdient een salaris rond de 3000 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt opgebouwd hoe beter het is voor het bedrijf maar ook voor jouw salaris. Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden voor jou om een opleiding of training te volgen. Daarmee kun je jezelf verder ontwikkelen en wordt je steeds beter in je werk. Je werkt op kantoor maar hebt contact met klanten, collega’s en leveranciers. Daardoor heb je een dynamische functie. Mocht je met eigen vervoer naar kantoor komen dan krijg je daarvoor reiskostenvergoeding. Je krijgt bovendien een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om een vast dienstverband te bemachtigen.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature calculator? Neem dan snel contact op via de knop vacatures in de menubalk.