Vacature installatiemonteur Friesland vanaf 16 mei 2022

Techniek, jij laat het werken. En juist daarom zijn wij opzoek naar jou! De wereld is in beweging en installatiemonteurs bewegen daarin mee. En een ding is zeker de installatiemonteur is van groot maatschappelijk belang. Kom jij in beweging en wordt jij een van de helden die bijdraagt aan de bescherming van onze volgende generaties? Installatietechniek is namelijk één van de belangrijkste sectoren voor de verduurzaming van de Nederlandse energiebranche. En of je nou lerende bent of al een flinke dosis ervaring bezit wij zijn opzoek voor verschillende opdrachtgevers naar  installatie toppers. En of je nou meer iemand bent die graag klant-specifiek werk doet of juist iemand van de grotere projecten bent? Die keuze heb je! Bij ons kun je worden ingezet op projecten die specifiek bij jou wensen passen. Ben je benieuwd naar je mogelijkheden?

Functie-eisen

De werkzaamheden bestaan uit o.a. installeren van verwarmingstechniek, sanitair en alle componenten die daarbij aan de orde komen. Je moet aan de hand van tekeningen en mondelinge instructies zelfstandig aan de slag kunnen. Verder is het belangrijk dat je over een eigen auto beschikt zodat je naar verschillende projecten kunt rijden. Om de eerder benoemde werkzaamheden goed uit te kunnen voeren bezit jij over een hands on mentaliteit. Ben je oplossingsgericht en tevens een leergierig persoon die graag in beweging komt? Reageer dan snel op deze vacature.

Over het bedrijf

Wij hebben verschillende opdrachtgevers die opzoek zijn naar nieuwe installatiekrachten. De projecten zijn afwisselend en omvatten woningbouw, utiliteit, industrie en renovatie projecten voor specifieke bedrijven en klanten. Hierbij kun je ook denken aan overheidsinstellingen, winkels en zeer luxe woningen met domotica en duurzame technieken. De werkzaamheden worden door verschillende teams van monteurs uitgevoerd. Deze teams worden samengesteld op basis van ervaring en vaardigheden. De bedrijven zijn gevestigd in en om Leeuwarden en goed te bereiken vanuit Dokkum, Drachten, Sneek en Heerenveen.

Wat we bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om als installatiemonteur aan de slag te gaan voor een van onze werkgevers. Wij denken mee, met jouw wensen, en zullen jouw persoonlijke situatie meenemen in afstemming met het werkveld. Als je via ons komt werken, kijken we tevens mee naar de wensen die jij hebt t.a.v. je eigen ontwikkeling. Heb je bijvoorbeeld nog niet zoveel ervaring of helemaal geen ervaring in de installatietechniek maar wil je dit wel krijgen? Dan kan je geheel op onze kosten een BBL-traject volgen. Tevens is het mogelijk om bij ons verschillende certificaten kosteloos te halen waaronder bijv. een VCA- certificaat. Het salaris van een installatiemonteur ligt tussen de 2200 en 2600 euro bruto op basis van een fulltime dienstverband. De hoogte van het salaris is gekoppeld aan de ervaring die je hebt. Tevens krijg je een reiskostenvergoeding voor woon- werkverkeer van 0,19 cent per kilometer. Van ons krijg jij passende werkkleding, benodigde gereedschappen en om veilig te kunnen werken, persoonlijk beschermingsmiddelen.      

Solliciteren?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Bij interesse of verdere vragen naar aanleiding van deze vacature kan je contact opnemen via de knop vacatures in de menubalk.