Vacature Installatiemonteur Friesland

Ben jij toevallig opzoek naar een hele leuke baan in de techniek? Zo ja, neem dan even de tijd om deze vacature te lezen. Zijn technisch inzicht, oplossingsgericht, ruimtelijk inzicht, communicatief vaardig en passie voor ’De Techniek!’ kernbegrippen voor jou, aarzel dan niet en neem contact op met Technicum voor een sollicitatie op deze vacature.      

Als installatiemonteur ontvang jij namelijk niet alleen een mooi salaris, je staat aan de basis van een groot maatschappelijk belang. Jouw werkzaamheden als installatiemonteur staan aan de basis van een schonere wereld voor de volgende generaties. Je werkt mee aan het installeren van nieuwe systemen zoals warmtepompinstallaties en andere installatievoorzieningen om de hoge uitstoot van C02 sterk te reduceren.

Welke ervaring heb je nodig?

De werkzaamheden bestaan uit o.a. installeren van verwarmingstechniek, sanitair en alle componenten die daarbij aan de orde komen. Je moet aan de hand van tekeningen en mondelinge instructies zelfstandig aan de slag kunnen. Omdat het werk op projectmatige basis is, is het van belang dat je beschikt over eigen vervoer en een rijbewijs. Om de eerder benoemde werkzaamheden goed uit te kunnen voeren bezit jij over een hands on mentaliteit, ben jij leergierig, jij bent oplossingsgericht en Tevens ben jij een leergierig persoon, die graag in beweging komt.

Over het bedrijf

Wij hebben verschillende opdrachtgevers die opzoek zijn naar nieuwe installatiekrachten. De projecten zijn afwisselend en omvatten woningbouw, utiliteit, industrie en renovatie projecten voor specifieke bedrijven en klanten. Hierbij kun je ook denken aan overheidsinstellingen, winkels en zeer luxe woningen met domotica en duurzame technieken. De werkzaamheden worden door verschillende teams van monteurs uitgevoerd. Deze teams worden samengesteld op basis van ervaring en vaardigheden. De bedrijven zijn gevestigd in en om Leeuwarden en goed te bereiken vanuit Dokkum, Drachten, Sneek en Heerenveen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat we bieden

  • Brutosalaris tussen 2200-2600 o.b.v. jouw ervaring en mate van zelfstandigheid;
  • Wekelijks loon uitbetaling zo ben je altijd zeker van geld;
  • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km;
  • Compleet Technicum outfit;
  • Benodigde Gereedschappen;
  • Compleet vergoede opleidingen en cursussen om jezelf door te blijven ontwikkelen;
  • Mogelijkheid tot het volgen van een BBL- opleiding (4 dagen werken 1 dag school);

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Bij interesse of verdere vragen naar aanleiding van deze vacature kan je contact opnemen via de knop vacatures in de menubalk.