Vacature installatiemonteur Friesland 1 februari 2022

Voor ervaren installatiemonteurs staan veel vacatures open aan het begin van 2022. Keuze genoeg tussen werkgevers en werkzaamheden. Of je nu een installatieklus zoekt in de utiliteit, service of woningbouw het is belangrijk dat je werk vind dat bij je past. Voor meerdere opdrachtgevers in Friesland en Groningen zijn wij op zoek naar installatiemonteurs. Er wordt bij de sollicitatie specifiek gekeken naar jouw wensen en ervaring zo kun jij de klussen krijgen die het beste bij jou passen. Je kunt aan de slag als servicemonteur bij klanten maar ook in dikwandig installatiewerk. Het aanleggen van klimaatbeheersystemen maar ook in het aanbrengen van warmtepompen en andere duurzame verwarmingssystemen. Ruime keuze voor de ervaren installatiemonteur maar ook voor startende monteurs die graag eerst als assistent met een ervaren monteur willen meewerken.

Welke ervaring heb je nodig?

Kennis van de installatietechniek is natuurlijk belangrijk als je in deze sector aan de slag gaat. De mate van kennis die je nodig hebt is afhankelijk van de functie die je gaat uitoefenen. Als assistent monteur in de installatietechniek is een afgronden opleiding in de installatietechniek voldoende. Wil je graag als zelfstandig monteur aan de slag dan heb je wel een jaar of vijf ervaring nodig in werkzaamheden in de installatietechniek. Een ervaren leidinggevend monteur zal over het algemeen wel over een jaar of 8 ervaring moeten beschikken en ook gewend zijn om leiding te geven. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is. het gaat hierbij om ervaring in het plaatsen van radiatoren, convectoren, cv-ketels, warmtepompen en bijbehorende leidingen. Een rijbewijs is noodzakelijk als je op verschillende projecten aan de slag wilt.

Over het bedrijf

De bedrijven waar vacatures voor installatiemonteurs open staan zijn heel divers. Hou er rekening mee dat bepaalde bedrijven meer gericht zijn op de woningbouw terwijl andere bedrijven juist meer klussen hebben in de utiliteit. Voor jou als monteur betekent dit dat er een goede keuze gemaakt kan worden. Daar kan Technicum jou bij helpen door het grote netwerk aan klanten dat deze organisatie heeft. Zo krijg je altijd een klus die bij jou past maar ook een bedrijf dat bij jou past. Er zijn bijvoorbeeld kleinere bedrijven die allrounders zoeken maar ook grotere bedrijven die meer gespecialiseerd personeel zoeken. De bedrijven zijn gevestigd in omgeving Leeuwarden, maar ook Dokkum, Franeker en Harlingen.

Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt een salaris op basis van je ervaring in de installatiebranche. Hoe meer ervaring hoe hoger het salaris. Het salaris van een leidinggevend monteur kan bijvoorbeeld oplopen tot 3000 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je krijgt reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer en daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen waarmee je nog beter wordt in jouw vakgebied.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Klik op de knop vacatures in de menubalk of stuur je sollicitatie in via het contractformulier op deze website.