Vacature heftruckchauffeur project Emmeloord vanaf 21 juni 2021

Kun je goed heftruck rijden en zoek je project voor de komende maanden. Dan is deze tijdelijke vacature misschien interessant voor jou. Voor een groot bedrijf in de agrarische techniek zoeken we namelijk iemand die als heftruckchauffeur onderdelen en machines transporteert naar verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Het werk wordt gedaan samen met andere heftruckchauffeurs en logistieke medewerkers. Binnen het bedrijf werk je in teamverband en zorg je er gezamenlijk voor dat het hele logistieke proces soepel verloopt.

Welke ervaring heb je nodig?

Veiligheid is van groot belang bij heftruck rijden. Daarom heb je ervaring nodig met het rijden op een heftruck en dien je in bezit te zijn van een heftruckcertificaat oftewel een certificaat veilig werken op een heftruck. Je werkt niet in ploegen maar een flexibele instelling op de werkvloer is wel nodig. Je werkt namelijk op verschillende afdelingen en hebt contact met verschillende personen. Je kunt goed communiceren in Nederlands en hebt een beetje verstand van onderdelen en gereedschappen die veel voorkomen in de techniek. Dat scheelt namelijk een hoop vragen stellen op de werkvloer. Daarnaast woon je in de buurt van Emmeloord of heb je de mogelijkheid om hier met eigen vervoer heen te gaan.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat heeft ongeveer 100 werknemers in dienst. Daarom is een logistieke afdeling met magazijnmedewerkers een belangrijke schakel in het gehele projectproces. Het bedrijf produceert overigens agrarische machines en installaties die er voor zorgen dat het voedsel langer opgeslagen kan worden en langer eetbaar blijft. Een nuttige sector die veel raakvlakken heeft met de voedingsmiddelenindustrie.

Arbeidsvoorwaarden

Als heftruckchauffeur kun je een salaris verdienen rond de 2300 euro tot 2500 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt daarnaast een reiskostenvergoeding tegen de reiskostenregeling die van toepassing is binnen het bedrijf. Er is dus sprake van equal pay. Je krijg net zoveel salaris en reiskostenvergoeding als het overige personeel binnen deze organisatie verdient met dezelfde kennis en ervaring in dezelfde functie. Het werk is voor de periode van een aantal maanden. Het start in juni en duurt ongeveer tot en met september. Langer werken is wel mogelijk maar dat is afhankelijk van de drukte op dat moment. Het heftruckwerk kan als vakantiewerk worden uitgevoerd maar ook op projectbasis.

Solliciteren

Wil je graag deze functie voor langere tijd? Ben je op zoek naar een mooie baan waarin je een toekomst kunt opbouwen. Klik op de knop vacatures om meer inzicht te krijgen in deze vacature en tevens het gehele vacatureaanbod.