Vacature constructiebankwerker lasser vanaf 2021

Wil je graag afwisseling in je werk? Kun je goed lassen maar vind je montage ook leuk? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Bij dit bedrijf kun je namelijk aan de slag als allround medewerker staalconstructies. Je werkt hierbij niet op 1 plek maar op meerdere plekken binnen het bedrijf maar ook op locatie. Je werkt op basis van tekeningen en doet zowel de voorbewerking zoals: boren, zagen, ponsen, knippen maar ook samenstellen en aflassen van de staalconstructies. Naast deze werkzaamheden ga je geregeld mee op montage bij de klant.

Welke ervaring heb je nodig?

In deze allround functie is ervaring natuurlijk belangrijk maar ook doorzettingsvermogen en goed technisch inzicht. Twee jaar of meer werkervaring is een goede basis. Bovendien is een vakdiploma constructiewerken/lassen minimaal op niveau 2 mbo vereist. Als je op locatie gaat werken die je in bezit te zijn van VCA. Verder heeft het bedrijf een voorkeur voor iemand die woonachtig is binnen een straal van 25 kilometer rondom Dokkum

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als constructiebankwerker lasser is een informeel familiebedrijf dat gevestigd is in de buurt van Leeuwarden. Het bedrijf is ook goed bereikbaar vanuit Drachten, Leeuwarden en Leek. Binnen het bedrijf worden verschillende staalconstructies gemaakt ten behoeve van loodsen, stallen en andere agrarische complexen. Ook voor de woningbouw worden staalconstructies gemaakt. Hierbij kun je denken aan trappen, ballustrades en hekwerken. Er werken 8 werknemers binnen het bedrijf die allemaal de schouders eronder zetten om de klant tevreden te stellen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij die bedrijf heb je een veelzijdige functie waar je je snel thuis kunt voelen. Geen dag is hetzelfde en door de goede samenwerking met je collega’s wordt elke dag een succes. Het salaris dat je bij dit bedrijf gaat verdienen is daarom ook hetzelfde als je collega’s die hetzelfde werk doen en over evenveel werkervaring beschikken. Het salaris is in ieder geval conform CAO Metaal&Techniek. Tijden je werk krijg je de mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen, zodat je nooit stil hoeft te staan in je ontwikkeling. Je wordt uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen van goede kwaliteit, waardoor je veilig je werkzaamheden kunt uitvoeren.

Solliciteren?

Als je in aanmerking wilt komen voor deze vacature kun je reageren via de knop vacatures die je aantreft in de menubalk.