Vacature buitendienstmonteur standplaats Friesland vanaf 25 januari 2023

Ben je technisch en graag onderweg? Vind je het leuk om samen met collega’s installaties plaatsen bij de klant? Lees dan snel verder want deze vacature kan wel eens jouw droombaan zijn. Samen met je collega’s ga je industriële afzuig installaties monteren bij de klant op locatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het klanten contact, mocht er bijvoorbeeld iets wijzigen in de planning dan zorg jij ervoor dat iedereen op de hoogte wordt gesteld. Verder regel je dat de juiste materialen op locatie worden geleverd en zorgt ervoor dat er een kraan/ hoogwerker etc. op locatie staat. Deze functie is daardoor geschikt voor iemand die technisch is maar ook goed zijn of haar eigen projecten kan regelen.

Welke ervaring heb je nodig?

Als buitendienst mechatronica monteur ben je technisch onderlegd door middel van een opleiding en ervaring. Je hebt een opleiding gevolgd in de richting werktuigbouwkunde, mechatronica of andere aanverwante technische richting. Zoals aangegeven is het belangrijk dat je ervaring mee brengt, want op locatie stuur je ook een collega’s of derden aan. Zodat jullie als een zelfstandig team kunnen opereren, bij de klant op locatie. Verder vindt je het leuk om projecten te regelen coördineren. Hierbij kun je denken aan een planning die verandert en je hiermee contact hebt over de klant en andere partijen. Verder regel je dat de materialen op het juiste moment op locatie geleverd worden, zodat jij en je collega op afgesproken datum direct aan de slag kunnen. Zorg je dat er een hoogwerker op locatie staat of een ander benodigd hulpmiddel. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • Tekeningen van technische aard kan lezen;
  • Veiligheid hoog in het vaandel hebt staan;
  • De geleverde instructies kan lezen;
  • Je nauwgezet te werk gaat;
  • Goed kunt communiceren met klanten en collega’s.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag als buitendienst mechatronica monteur bij een bedrijf wat gespecialiseerd is in het produceren van industriële afzuig en filter installaties. Het product wordt onder andere geleverd aan de agrarische sector, houtindustrie, metaalindustrie en nog andere branches. Voor bedrijven in de houtindustrie worden er bijvoorbeeld ook brikettenpersen geleverd. In de metaalindustrie worden er onder andere afzuigsystemen geleverd voor lasboxen en spuiterijen. Daarnaast biedt het bedrijf service en onderhoud aan installaties op locatie bij de klant. Het bedrijf waarvoor je gaat werken is goed te bereiken vanuit: Harlingen, Bolsward, Sneek en Leeuwarden

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je via Technicum gaat werken als buitendienst monteur ontvang je een contract voor bepaald tijd. Dit contract wordt na verloop van tijd omgezet in een vast contract. Op basis van fulltime ga je een salaris verdienen van rond de 2500 euro bruto per maand. Daarnaast ontvang je een reiskosten vergoeding van 0,19 cent per kilometer woon-werkverkeer. Technicum biedt haar medewerkers de mogelijkheid om verschillende trainingen en cursussen te volgen. Deze word bekostigt door Technicum en helpen jou om je verder te ontwikkelen als persoon.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze leuke baan? Reageer dan via de knop vacatures Technicum in de menubalk en stuur meteen je sollicitatie in.