Vacature BBL mechatronicamonteur Emmeloord vanaf 10 juni 2021

Ben jij iemand die sleutelen aan machines en apparaten leuk vind en heb jij ervaring in de machinebouw? Dan kun je in aanmerking komen voor dit BBL traject mechatronica. Voor een bedrijf in de agrarische machinebouw zijn we op zoek naar iemand die graag een monteur machinebouw wil worden. Iemand die interesse heeft in zowel elektrotechnische als mechanische montage. Een brede interesse in de bouw en installatie van machines is een vereiste voor deze vacature. Het BBL traject mechatronica wordt voor jou betaald. Je kunt vier dagen per week werken in de praktijk bij een professioneel bedrijf. Daarnaast ga je 1 dag of dagdeel per week naar school voor de theoretische kennis over mechatronica.

Welke ervaring heb je nodig?

Een BBL traject met een mechatronica opleiding kun je volgen als je een technische mbo opleiding hebt gevolgd op minimaal mbo niveau 1 niveau. Ervaring in de praktijk is voor deze vacature in mindere mate vereist. Het is belangrijk dat je weet hoe je bepaalde handgereedschappen moet gebruiken om machines inelkaar te zetten. Daarnaast is een goede motivatie heel belangrijk. Verder is het belangrijk dat je een beetje technische tekeningen kunt lezen. Het bedrijf zoekt in eerste instantie een aankomend mechatronicamonteur machinebouw in de omgeving van Emmeloord. Je werkt dan op de bedrijfslocatie. In de toekomst zou je ook in een servicefunctie aan de slag kunnen als je dat wilt. Dan is een rijbewijs vereist.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Emmeloord en is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer vanuit Zwolle, Drachten, Heerenveen, Joure en Almere . Er werken ongeveer 80 mensen bij het bedrijf in verschillende functies. Het bedrijf heeft klanten door heel Nederland en ook in het buitenland. De producten die het bedrijf maakt zijn uniek en worden door medewerkers met grote zorgvuldigheid gemaakt. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen zich doormiddel van opleidingen en trainingen steeds verder ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Als mechatronica monteur verdien je een salaris tussen de 2350 en 2800 bruto per maand. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de ervaring en opleiding op het gebied van mechatronica en machinebouw. Uiteraard kun je binnen het bedrijf steeds meer verdienen naarmate je werkervaring toeneemt op dit gebied. Verder krijg je als monteur mechatronica reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer net als het andere personeel dat binnen het bedrijf werkzaam is. Bovendien kun je kosteloos opleidingen en trainingen volgen die gerelateerd zijn aan de functie.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature mechatronicamonteur neem dan contact op. Je kunt via de knop vacatures in de menubalk reageren.