Vacature BBL installatiemonteur elektromonteur vanaf 14 februari 2022

Allround monteurs in de installatietechniek en elektrotechniek zijn populair op de arbeidsmarkt. In de verduurzaming van de Nederlandse energiesector kunnen allround installateurs overal aan de slag. Daarom is een werken en leren traject in de installatietechniek en elektrotechniek een goede investering in jouw toekomst. En het mooie is dat je er ook nog niets voor hoeft te betalen. Het gehele BBL traject wordt voor je betaald. Daarnaast krijg je ook nog salaris want tijdens werken en leren krijg je gewoon loon over je gewerkte uren. Tijdens een BBL traject werk je en ga je ook naar school. Zo ontstaat de ideale combinatie tussen theorie en praktijk. In de praktijk krijg je kennis van installatietechniek en elektrotechniek. Twee vakgebieden waar veel werk in is en veel projecten zijn.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor het starten van een BBL traject heb je een startkwalificatie nodig. Dat is bijvoorbeeld een MBO niveau 1 of een Havo diploma. Een aantal jaar werkervaring in de techniek is een voordeel maar niet noodzakelijk. Het is wel handig als je iets van de techniek en gereedschappen afweet omdat je daardoor sneller aansluiting hebt met je technische opleiding. Een rijbewijs is ook niet noodzakelijk maar kan handig zijn als je op verschillende projecten gaat werken. Een flexibele en leergierige houding is van groot belang omdat je dan sneller nieuwe dingen eigen kunt maken. Dat is weer goed voor het leerproces.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een allround installatiebedrijf dat door het ROC is erkend als leerbedrijf. Er werken tientallen ervaren monteurs die de werkzaamheden goed beheersen en kunnen overdragen aan nieuwe krachten. Bij klanten staat het bedrijf bekend als leverancier van betrouwbare installaties en de focus op verduurzaming. Het personeel van het bedrijf werkt met de modernste gereedschappen en apparatuur. Op die manier is het bedrijf in staat om passende oplossingen te bieden in de installatietechniek en elektrotechniek.

Arbeidsvoorwaarden

Als BBL-er verdien je een salaris conform de cao van de metaal en techniek. De hoogte van dit salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en instroomniveau in de BBL opleiding. De BBL opleiding en de boeken worden voor je betaald. Daarnaast kun je ook kosteloos andere trainingen en opleidingen volgen zoals VCA en veilig werken op hoogte. Door deze certificaten kun je jezelf verder ontwikkelen en kun je daarnaast ook steeds veiliger en vakkundiger werken. Je ontvangt ook een reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer die je met eigen vervoer voor woonwerkverkeer rijd. Je start met een contract voor bepaalde tijd in BBL vorm maar krijgt een vast contract bij goed functioneren bij het erkende leerbedrijf.

Solliciteren

Heb je interesse in het BBL traject voor installatiemonteur / elektromonteur reageer dan via de knop BBL Technicum in de menubalk.