Vacature BBL elektromonteur Dokkum vanaf 24 juni 2021

Deze vacature is voor iedereen die graag elektromonteur wil worden in de machinebouw maar hier nog geen ervaring in heeft? Wij bieden een speciaal opleidingsprogramma waarin je doormiddel van werken en leren een ervaren elektromonteur kunt worden in de machinebouw. Je werkt binnen een professioneel bedrijf en leert van ervaren monteurs hoe je bedradingskasten voor de besturing van machines moet opstellen en aansluiten. Daarnaast leer je hoe je complete machines moet plaatsen binnen bedrijven. Je start als assistent elektromonteur maar kunt doorgroeien naar een functie als servicemonteur. Doordat je steeds meer ervaring opdoet wordt je ook zelfstandiger en kun je meer verantwoordelijkheid dragen als elektromonteur. Het mooie van dit BBL traject is dat je op elk elektrotechnisch opleidingsniveau kunt instappen.

Welke ervaring heb je nodig?

Elektrotechniek is een boeiend vakgebied waarbinnen veel aandacht is voor veiligheid en nauwkeurigheid. Daarom vraagt men om elektromonteurs die verantwoordelijk omgaan met hun werk en de veiligheid hoog in acht nemen. Een vooropleiding op VMBO, mbo of havo niveau is voldoende. Mocht je een opleiding in de techniek hebben gevolgd op mbo dan kan gekeken worden naar het niveau waarop je instroomt. Hou er rekening mee dat je voor een BBL traject wel een bepaald niveau moet hebben. Je bent als je instroomt op niveau 1 wel ongeveer 4 jaar onderweg voordat je de complete BBL opleiding elektromonteur hebt afgerond.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar dit BBL traject gevolgd kan worden is een middelgrote machinebouwer die grote installaties plaatst in bedrijven. Het gaat om installaties die het werkklimaat binnen bedrijven bevorderen en de gezondheid en veiligheid van werknemers beschermen. Het bedrijf maakt deze installaties in eigen beheer en plaatst ze op locaties door heel Nederland. Ook het onderhoud wordt door dit bedrijf gedaan. Dat maakt het bedrijf een totaalleverancier voor de machinebouw.

Arbeidsvoorwaarden

Een BBL-er verdient een salaris conform de cao van de inlenende partij. De hoogte van dit salaris wordt vastgesteld op basis van de werkervaring en het opleidingsniveau. Uiteraard groei je in salaris naarmate je meer ervaring opdoet. Je krijgt een BBL traject in de elektrotechniek. Binnen de elektrotechniek zijn verschillende opleidingen in een BBL-vorm mogelijk. We kijken naar de opleiding die het beste bij jouw wensen past. Verder krijg je begeleiding vanuit de organisatie en ook vanuit het opleidingsinstituut. Een BBL traject kost de deelnemer eigenlijk niets dan een goede motivatie en inzet. Bovendien kun je binnen de organisatie nog verschillende aanvullende opleidingen en trainingen volgen zodat je nog beter wordt in je werk. Natuurlijk kun je ook steeds verder doorgroeien in functie. Zo kun je voor langere tijd aan de slag blijven en tegelijkertijd je meerwaarde op de arbeidsmarkt vergroten.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag aan de slag met een BBL traject waarmee je investeert in je toekomst? Klik dan op de knop BBL in de menubalk. Dan kun je jouw motivatie eventueel met cv insturen via open sollicitatie of gerichte sollicitatie op de vacature van dit BBL traject.