Vacature AutoCAD tekenaar Friesland vanaf 14 april 2021

Ben jij op zoek naar een tijdelijk project als AutoCAD tekenaar dan is dit een ideale kans. Voor een bedrijf in het noorden van Friesland zijn we wegens drukte op zoek naar iemand die een aantal maanden aan de slag zou willen als AutoCAD tekenaar. Het gaat hierbij om een functie waarin je werkt met AutoCAD Mechanical aan het ontwerp van staalconstructies voor de agrarische sector. Je werkt in een team met ervaren engineers die jou ondersteunen bij je werkzaamheden als je vragen hebt. Het bedrijf maakt toonaangevende oplossingen voor de bouw van kassen en andere constructies voor bedrijven die gewassen verbouwen. Ben jij een tekenaar en op zoek naar een tijdelijke klus reageer dan direct.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is ervaring met AutoCAD tekenen in staalconstructies het belangrijkste. Een technische opleiding in de metaaltechniek of werktuigbouwkunde op mbo niveau of hbo niveau is gewenst. Het is belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kunt. Er worden voornamelijk constructies getekend en uitgewerkt op basis van profielen van staal en aluminium. Ook worden panelen van glas en kunststof ingetekend. Het is belangrijk dat je een beetje materialenkennis hebt als je deze tekeningen in het AutoCAD programma uitwerkt. Het bedrijf werkt met AutoCAD mechanical. Het project duur tot de herfst van 2021.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature AutoCAD tekenaar open staat is een totaalleverancier van kassen en andere behuizingen voor agrarische bedrijven. Daarbij heeft het bedrijf veel aandacht voor duurzaamheid en verduurzaming. Het bedrijf levert een totaaloplossing. Vanaf engineering, tekenen tot en met de productie en installatie op locatie. De enginering van het bedrijf zit in het noorden gevestigd. De productielocatie is elders in Nederland ondergebracht. Het bedrijf heeft een informele werksfeer waarbij in teamverband wordt gewerkt aan producten en projecten.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als tekenaar AutoCAD een salaris verdienen tussen 2300 en 2800 per maand bij een fulltime dienstverband. Naar mate je meer ervaring hebt kun je ook meer verdienen. Je krijgt reiskosten betaald conform de bedrijfsregeling. Het betreft een project van het voorjaar tot het najaar van 2021. Je kunt in deze periode een contract voor bepaalde tijd krijgen of een projectcontract. Een ideale oplossing voor iemand die vanaf september bijvoorbeeld weer naar school wil. Wanneer je toch graag voor langere tijd aan de slag wilt bij dit bedrijf is dat overigens wel bespreekbaar. Het bedrijf heeft het erg druk waardoor er ook voor de langere termijn met regelmaat functies vrij komen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel door op de vacatures in de menubalk te klikken en je cv en motivatie in te sturen. Toch liever een BBL traject tot tekenaar AutoCAD? Klik dan op de knop BBL en je komt in een digitale omgeving met informatie voor BBL trajecten bij jou in de buurt.