Vacature assistent logistiek medewerker vanaf 26 mei 2023

Ben jij iemand met een aanpakkersmentaliteit en heb je een goed overzicht? Dan is de functie logistiek medewerker interessant voor jou. Ook als je nog niet veel ervaring hebt in de logistiek zijn er mogelijkheden. Je kunt namelijk ook instromen als assistent in een logistieke functie. Als assistent logistiek medewerker speel je een essentiële rol in ons bedrijf. Je zult betrokken zijn bij het organiseren en coördineren van de dagelijkse logistieke activiteiten. Denk hierbij aan het verzamelen en inpakken van bestellingen, het beheren van de voorraad en het ondersteunen van de logistiek manager. Het ontvangen, controleren, uitgeven, administreren en transporteren (intern/extern) van goederen, halffabricaten en eindproducten is dagelijkse kost.

We willen dat je weet dat er fantastische doorgroeimogelijkheden zijn binnen ons bedrijf. Als jij laat zien dat je klaar bent voor meer verantwoordelijkheid en jezelf bewijst, dan kun je op den duur zelfs doorgroeien tot magazijn chef! We geloven in het belonen van hard werken en ambitie, dus jouw groei staat bij ons centraal.

Welke ervaring heb je nodig?

We zoeken iemand die proactief is en bereid is om te leren. Hoewel ervaring in de logistiek een pluspunt is, moedigen we ook enthousiaste beginners aan om te solliciteren. We bieden interne training en begeleiding om jouw kennis en vaardigheden op te bouwen, zodat je kunt groeien in deze rol.

– Werkervaring in het magazijnbeheer is een pre.
– Jij beschikt over werk & denk MBO Niveau 3 of 4.
– Wij zorgen voor een geldig VCA en Heftruck certificaat.
– In het bezit van BE – Rijbewijs? Dat is zeker mooi meegenomen.

Over het bedrijf

Dit toonaangevende bedrijf gevestigd aan het vaarwater in de buurt van Sneek is gespecialiseerd in het bewerken van roestvast staal en levert hoogwaardige maatwerkproducten voor diverse sectoren. De werksfeer is dynamisch, collegiaal en gericht op samenwerking, waarbij ieders inbreng wordt gewaardeerd. Ze bieden een inspirerende omgeving met interne training en begeleiding om de groei en ontwikkeling van medewerkers te stimuleren. Het bedrijf staat bekend om zijn perfectie in elk detail en het streven naar de hoogste kwaliteitsnormen. Ze hebben een solide reputatie opgebouwd in de industrie door klanttevredenheid en langdurige partnerschappen na te streven. Kortom, een innovatief bedrijf dat trots is op vakmanschap en kwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een afwisselende en dynamische baan met een marktconform salaris dat afhankelijk is van je ervaring en opleiding, dat uitzicht biedt op een vast dienstverband. We kennen een werkweek van 38 uur. Afwijkingen hierop zijn bespreekbaar.

  • Een fulltime of parttime contract voor een bepaalde periode met de mogelijkheid om door te groeien naar vast dienstverband, bij ons of de opdrachtgever in kwestie.
  • Naast 25 vakantiedagen heb jij 13 extra vrijedagen in de vorm van ADV uren.
  • De kans om te werken aan een luxe product
  • Een aantrekkelijk salaris tussen de € 2.300, – en € 2700, – bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, zoals trainingen en opleidingen, gefinancierd door Technicum.
  • Begeleiding en ondersteuning bij jouw loopbaan door onze deskundige consultants bij Technicum.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk