Vacature assemblagemonteur machinebouw vanaf 18 februari 2022

Ben jij een ervaren sleutelaar, mechatronica monteur of machinebouwer? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een opdrachtgever in de werktuigbouwkunde zijn wij op zoek naar een machinebouwer. Iemand die met behulp van tekening nieuwe machines en prototypes in elkaar zet. Het gaat hierbij met name om het mechanische werk aan machines. Kortom verbindingen doormiddel van bouten, moeten en het plaatsen van tandwielen, lagers en andere draaiende delen. Ook het frame wordt opgebouwd en voorzien van plaatwerk. De werkzaamheden gebeuren in teamverband waardoor je altijd een aanspreekpunt hebt bij vragen. Verder is het werk voor langere tijd en is zelfs vast werk op basis van een contract voor onbepaalde tijd mogelijk.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in het opbouwen van nieuwe machines en constructies is vereist. Het is belangrijk dat je goed technische tekeningen kunt lezen. Verder is het nodig dat je over een mbo opleiding in de techniek op minimaal niveau 2 beschikt. Dit mag overigens zowel in de metaaltechniek, werktuigbouwkunde als in de mechatronica zijn. Een rijbewijs is niet nodig omdat je niet op verschillende locaties hoeft te werken. Je hoeft ook niet te kunnen lassen maar dat is wel handig als je jouw werkzaamheden wil verbreden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een machinebouwer en producent van halffabricaten in het Noorden van Friesland. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Drachten, Dokkum en zelfs vanuit Groningen. Als je wat verder bij het bedrijf vandaan woont is een rijbewijs en eigen auto wel handig hoewel met openbaar vervoer is het bedrijf ook goed bereikbaar. Binnen het bedrijf werken ongeveer 30 medewerkers in verschillende functies. De meeste medewerkers kunnen meerdere werkzaamheden uitvoeren waardoor de personeelsplanning goed kan schakelen.

Arbeidsvoorwaarden

Als machinebouwer kun je een salaris verdienen rond de 2500 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd welke na verloop van tijd wordt omgezet in een vast contract oftewel een contract voor onbepaalde tijd. Het bedrijf hecht waarde aan de ontwikkeling van haar werknemers waardoor het volgen van een opleiding mogelijk is en deze opleidingen en trainingen worden voor je betaald. Je ontvang bovendien een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woonwerkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op met Technicum. Klik op de knop vacatures Technicum voor een compleet overzicht aan vacatures van Technicum in heel Nederland. Je kunt ook je gegevens insturen.