Vacature assemblagemedewerker Emmeloord vanaf 20 mei 2021

Kun jij goed technische tekeningen lezen en ben jij iemand die graag machines en constructies in elkaar zet dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de machinebouw zijn wij op zoek naar een machinebouwer met technisch inzicht. Iemand die aan de hand van een technische tekening de juiste mechanische componenten bij elkaar zoekt en vervolgens de machines opbouwt. Het werk is zelfstandig maar ook in teamverband.

Welke ervaring heb je nodig?

Deze fulltime vacature vereist minimaal 5 jaar ervaring in een montagefunctie, het liefst in de machinebouw. Daarnaast heb je een opleiding in de metaaltechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica op minimaal niveau 2 nodig. Het werk is in Emmeloord, daar moet je zelfstandig met eigen vervoer kunnen komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote machinebouwer en installateur voor de agrarische sector. Daarnaast heeft het bedrijf ook raakvlakken in de voedingsmiddelenbranche. Het bedrijf heeft ongeveer 100 werknemers in dienst in verschillende uitvoerende technische functies waaronder montage, lassen, elektrotechniek en elektronica. Verder ontwikkelt het bedrijf haar eigen machines en installaties en plaatst het bedrijf deze op locatie bij klanten. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Emmeloord, Zwolle, Heerenveen en Leeuwarden.

Arbeidsvoorwaarden

Als fulltime assemblagemedewerker kun je een salaris verdienen rond de 2400 euro bruto per maand op basis van 40 uur per week. Je krijgt een reiskostenvergoeding conform het bedrijfsregelement. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om opleidingen en veiligheidscertificaten te volgen op kosten van het bedrijf. Je krijgt een contract op basis van een project. Het is mogelijk dat je voor langere tijd aan de slag kunt gaan maar dat is afhankelijk van drukte in de toekomst. In eerste instantie is het werk van tijdelijke aard. Mocht je bijvoorbeeld de komende maanden beschikbaar zijn voor werk omdat je een opleiding wil gaan volgen in september dan is dat prima. Ook als je tijdelijk om andere reden een aantal maanden inzetbaar bent dan kan dit werk een uitkomst bieden.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of zou je er graag meer over willen weten klik dan op de knop vacatures in de menubalk. Dan zie je de volledige vacatureomschrijving en ook andere vacatures bij jou in de buurt.