Vacature assemblagemedewerker 26 oktober 2022

Vind je het leuk om dingen in elkaar te zetten en heb je interesse in de bouw van verschillende machines? Dan is de vacature assemblage wellicht interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de machinebouw zijn we op zoek naar assemblagemedewerkers die aan de hand van technische tekeningen constructies en machines kunnen opbouwen. Dit gebeurd grotendeels seriematig waardoor je doormiddel van herhaling de werkzaamheden kunt aanleren. Het werk wordt gedaan in een grote werkplaats waarin ook verschillende bewerkingsmachines staan waarmee metaal geboord, geslepen, gelast en verspaand kan worden. De machines worden gemaakt in opdracht van verschillende klanten.

Welke ervaring heb je nodig?

Werkervaring in de opbouw van machines en constructies is gewenst. Als je al een aantal jaar gewerkt hebt in de machinebouw kun je doormiddel van een goed inwerktraject jezelf ontwikkelen naar een zelfstandige functie. Een technische opleiding op mbo niveau 1 is een voldoende basis om als assistent monteur aan de slag te gaan. Doormiddel van BBL kun je jezelf verder laten opleiden. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar is afhankelijk van de plek waar je woont. Als je met openbaar vervoer in Leeuwarden kunt komen is dat ook goed.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature assemblagemedewerker open staat is toonaangevend in de machinebouw. Er worden verschillende machines gebouwd voor diverse opdrachtgevers in bijvoorbeeld de medische sector of in de voedingsmiddelenbranche. Verder werken er binnen het bedrijf ongeveer 25 werknemers op de werkvloer. Het bedrijf heeft naast assemblagemedewerkers ook lassers en machinebankwerkers in dienst. Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden om verschillende werkzaamheden uit te voeren zodat je breed inzetbaar wordt en ook je mogelijkheden op de arbeidsmarkt worden verbreed. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Leeuwarden en is goed bereikbaar vanuit Sneek, Franeker, Dokkum en Heerenveen.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als beginnend assemblagemedewerker kun je een salaris verdienen van rond de 2200 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om meerdere opleidingen en trainingen te volgen. Dat zorgt er voor dat je jezelf verder kunt ontwikkelen. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en hebt de mogelijkheid om een vast dienstverband aan te gaan. Verder krijg je ook reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer of met openbaar vervoer gaat rijden.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature assemblagemedewerker? Klik dan snel op de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in een actueel vacatureoverzicht van Technicum.