Vacature allround verspaner Friesland 30 december 2022

Verspaning is een belangrijk proces in de metaaltechniek. Doormiddel van verspaning worden speciale onderdelen gemaakt voor machines, constructies en installaties. Een verspaner is daarom een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Heb jij ervaring in de verspaning! Dan heb je geluk in jouw functiegroep staan verschillende vacatures open. Jij kunt als verspaner dus kiezen uit verschillende functies bij diverse bedrijven. Heb je ervaring met CNC verspaning dan nodigen we jou van harte uit om te reageren. Technicum zoekt CNC verspaners in de machinebouw en olie- en gasindustrie. Er wordt gewerkt met nauwkeurige toleranties op 100sten en 1000sten van millimeters. Er wordt gewerkt met freesbanken met 3 tot 6 assen. Dat biedt de nodige uitdaging ook voor ervaren verspaners.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de praktijk is vooral van belang. Je moet kennis hebben van frezen met computergestuurde freesbanken. Je bent in staat om te programmeren in heindenhain of fanuq. Daarnaast ben je iemand die niet van grote series houdt maar van kleinere series of enkel stuks. Afwisseling vind je een uitdaging en je streeft naar de hoogste kwaliteit. Je hebt een mbo opleiding in de techniek gevolgd op niveau 2 of hoger in de verspaning, werktuigbouwkunde of het machinebankwerken. Daarnaast heb je een rijbewijs nodig als je geen goede openbaar vervoer verbinding hebt met Leeuwarden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevende organisatie in de productie van machines en apparaten. Het bedrijf maakt grote onderdelen voor de offshore en onshore transporten van olie en aardgas. Daarnaast worden er ook andere onderdelen gemaakt voor de machinebouw. Hierbij kun je denken aan afsluiters, vlinderkleppen en onderdelen voor appendages. De onderdelen die worden gemaakt voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en worden ook nauwkeurig gemeten in de temperatuurconstante kamer. Naast verspaners heeft het bedrijf ook meettechnici in dienst evenals lassers en constructeurs.

Arbeidsvoorwaarden

Als verspaner verdien je al snel een salaris rond de 3000 euro. Dit salaris is bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Vooral wanneer je ook kunt programmeren ben je waardevol voor het bedrijf en kun je ook meer verdienen. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen op kosten van het bedrijf. Daarnaast heb je de mogelijkheid om door te groeien naar een hogere functie waarin je ook BBL-ers en aankomende verspaners op kunt leiden. Je ontvang een contract voor bepaalde tijd maar ook een vast contract is bespreekbaar.

Solliciteren?

Heb je interesse in de functie verspaner? Dan kun je meteen reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kun je direct je cv en sollicitatie insturen.