Vacature allround MIG/MAG lasser Leeuwarden vanaf 19 maart 2022

Weet jij hoe je plaatwerk met elkaar verbinden door middel van MIG/MAG lastoestel? Ben je bekend met de volgende lasposities: hoeklassen, uit de zij lassen en stapelen? Dan ben jij de lasser waar wij naar op zoek zijn. Voor een machinebouwer zoeken wij een gemotiveerde MIG/MAG lasser, die kan aflassen en hechten aan de hand van een lastekening. Op de werkplaats werk je in je eigen lasbox met werktafel aan diverse projecten. Vanwege de verscheidenheid aan opdrachten is het van belang dat je flexibel bent ingesteld.

Welke ervaring heb je nodig?

Als MIG/MAG lasser beschik je over een MBO niveau 3 of 4 diploma in de metaaltechniek of werktuigbouwkunde. Je kan zelfstandig werken, hechtlassen aan de hand van een lastekening en op deze manier constructies opbouwen. Je bent gemotiveerd, vindt het belangrijk om goed laswerk te leveren en je kunt anderen motiveren en/ of helpen. Verder is het van belang dat je een VCA hebt, mocht je die niet hebben dan is het mogelijk om deze via Technicum te halen. Andere vaardigheden die van belang zijn voor de functie MIG/MAG lasser:

  • Kennis van de apparatuur;
  • Lastekeningen kunnen lezen;
  • Oog voor detail;
  • Veilig kunnen werken;
  • Flexibel ingesteld;

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor aan de slag gaat als MIG/MAG lasser is actief in de machine- en apparatenbouw. De opdrachten die uitgevoerd worden zijn divers en komen uit verschillende sectoren. De materialen en producten zijn daarom ook divers. Mede hierdoor verschillen de lasposities en de normen. Dit maakt dat het een afwisselende en uitdagende baan is. Je zal veelal zelfstandig aan de slag gaan, echter wordt er af en toe ook samengewerkt aan groter opdrachten. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving Leeuwarden en goed te bereiken vanuit; Franeker, Harlingen, Sneek, Dokkum en Drachten.

Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf biedt jou een uitdagende rol in de functie MIG/MAG lasser aan. Bij een fulltime dienstverband kun je rond de 2500 euro bruto per maand verdienen. Wat je precies gaat verdienen is afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd bij Technicum met de mogelijkheid om overgenomen te worden door het bedrijf. Naast loon ontvang je van ons ook reiskostenvergoeding á 0,19 cent per kilometer. Bij het bedrijf waar je gaat werken als MIG/MAG lasser, zijn er mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en/ of trainingen. De scholing die wordt aangeboden zal volledig vergoed worden door Technicum.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op door op de knop vacatures te klikken. Deze knop staat in de menubalk.