Vacature allround lasser Friesland 29 december 2022

Beheers jij verschillende lastechnieken en dan met name TIG en MIG/MAG dan zijn we op zoek naar jou. Voor een allround metaalbedrijf zoeken we iemand die ook allround kan lassen. Iemand die zowel staal kan lassen als aluminium en RVS. Het is een uitdagende functie waarin je kunt doorgroeien en steeds uitdagender projecten kunt krijgen. Je werkt voornamelijk in de machinebouw maar klussen in de jachtbouw kunnen ook voorkomen. Als allround lasser heb je uitdaging omdat de constructies van verschillende profielen en plaatdiktes worden gemaakt. Je gebruikt tekeningen om de constructies samen te stellen en op te bouwen. Een allround lasser werkt voornamelijk zelfstandig. Alleen grote constructies worden opgebouwd met andere ervaren allround lassers.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in lassen is van groot belang. Je bent op dit gebied breed inzetbaar en beheerst in ieder geval het MIG/MAG en TIG lassen. Deze processen kun je minimaal op niveau 2 in verband met de posities. Daarnaast kun je goed overweg met staal en aluminium. Je bent een persoon die flexibel is ingesteld en dat blijkt ook uit de producten die je kunt maken. Je draait nergens je hand voor om en hebt altijd de kwaliteit voor ogen. Jouw las is jouw handtekening en daar ben je trots op. Je bent voortdurend op zoek naar manieren waarop je jezelf kunt verbeteren. Dat is een goede eigenschap die jouw kenmerkt. Opleidingen en trainingen volgen vind je geen probleem zolang alles maar voor je betaald wordt. Herken je jezelf hierin reageer dan direct door te solliciteren naar deze baan.

Over het bedrijf

Als allround lasser kun je aan de slag bij een bedrijf waar RVS, staal en aluminium wordt verwerkt. De producten zijn verschillend en de kwaliteit is hoogstaand. Je kunt denken aan constructies voor de voedingsmiddelenindustrie maar ook aan onderdelen voor de scheepsbouw en jachtbouw. Van veel producten zijn technische tekeningen maar er zijn ook in een aantal gevallen geen tekeningen aanwezig. Dan wordt gewerkt op basis van mondelinge instructies. Die worden gegeven door leidinggevenden of ervaren collega’s. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en is redelijk goed te bereiken met openbaar vervoer van uit Leeuwarden, Franker en Hallum. Er werken ongeveer 20 mensen bij dit bedrijf in verschillende technische functies.

Arbeidsvoorwaarden

Een allround lasser verdient een salaris rond de 2800 euro bruto per maand. Daarbij wordt uitgegaan van een fulltime dienstverband van in ieder geval 38 uur per week. Hoe meer lasprocessen je beheerst hoe meer je kunt verdienen. Het bedrijf geeft opleidingen die kosteloos gevolgd kunnen worden en jou verder kunnen ontwikkelen. Je kunt voor bepaalde werkzaamheden ook lasdiploma’s en lascertificaten behalen. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding. Je ontvangt een contract voor onbepaalde tijd nadat je eerst op basis van een tijdelijk contract hebt gewerkt.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie als allround lasser? Dan kun je meteen reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kun je direct je cv en sollicitatie insturen.