Vacature allround installatiemonteur vanaf 25 april 2022

Er zijn veel vacatures voor installatiemonteurs. Welke vacature moet je dan kiezen? Uiteraard de vacature die het beste bij jouw wensen past. Deze vacature is daarom geschikt voor een installatiemonteur die invloed wil uitoefenen op zijn of haar werkzaamheden. Het bedrijf waar deze vacature open staat heeft verschillende projecten in de installatietechniek. Het gaat hierbij om zowel nieuwbouw als renovatie en service. Daarnaast is er ook een onderscheid tussen woningbouw, utiliteit en industrie. Kortom er zijn veel verschillende projecten waardoor je als installatiemonteur wat te kiezen hebt. Je kunt op verschillende projecten aan de slag en kunt hierbij jouw wensen aangeven. Dat zorgt er voor dat je geen nummer bent maar juist een gewaardeerde collega met eigen inbreng.

Welke ervaring heb je nodig?

De ervaring die je nodig hebt is afhankelijk van jouw wensen. Hoe meer ervaring je hebt hoe breder je kunt worden ingezet en hoe meer mogelijkheden je hebt om zelf invloed uit te oefenen op de projecten waarin je aan de slag gaat. Een mbo opleiding in de installatietechniek is gewenst, de hoogte van je niveau is bepalend of je als assistent, zelfstandige monteur of leidinggevend monteur wordt ingezet. Daarnaast is een rijbewijs gewenst omdat je daardoor op verschillende locaties aan de slag kunt en daar zelf naar toe kunt rijden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot installatiebedrijf met een brede klantenkring in omgeving Leeuwarden maar ook in Groningen. Het bedrijf heeft verschillende projecten in Friesland en Groningen en heeft tientallen monteurs in dienst die ervaring hebben in verschillende disciplines. De monteurs worden voortdurend opgeleid en ontwikkeld zodat ze altijd op het beste niveau kunnen presteren en veel weten van moderne, duurzame technieken.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is conform de cao voor de metaal en techniek en is afhankelijk van je instroomniveau en werkervaring. Reiskostenvergoeding is 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om gratis opleidingen en trainingen te volgen die je beter maken in jouw functioneren. Tot slot is er de mogelijkheid om bij het bedrijf een vast contract te krijgen oftewel een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in een functie in de installatietechniek waarbij rekening wordt gehouden met jouw specifieke werkervaring en loopbaanwensen? Neem dan contact op. Dat kan via de knop vacatures in de menubalk van deze website.