Vacature allround carrosseriebouwer vanaf 24 januari 2022

Carrosseriebouw is onlosmakelijk verbonden met de transportsector. Gaat het goed met de transport dan heeft ook de carrosseriebouw het goed. Nederland is een land dat zich kenmerkt door import en export waardoor de transportsector en de carrosseriebouw van groot belang zijn voor de maatschappij. Jij kunt hier een bijdrage aan leveren in de rol van carrosseriebouwer. In deze allround functie ga je aan de slag met het samenstellen en lassen van verschillende carrosseriedelen en ben je ook onderdelen aan het monteren. Hydrauliek komt ook aan de orde en algehele mechanische montage. Je werkt in een team met andere carrosseriebouwers aan grote projecten en kleinere projecten voer je zelfstandig uit.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig als lasser of carrosseriebouwer. Een jaar of 2 ervaring is voldoende om aan de slag te gaan. Het is belangrijk dat je technische tekeningen kunt lezen en MIG/MAG kunt lassen. Een technische opleiding op niveau 2 a 3 in de richting van metaal, motorvoertuigen of werktuigbouwkunde is een goede basis. Tijdens het werk kun je nog een aanvullende opleiding volgen op het gebied van lassen of carrosseriebouw. Een leergierige houding waarbij je leert van je collega’s zorgt er voor dat je ook op je werk jezelf verder kunt ontwikkelen. Een rijbewijs is gewenst maar niet noodzakelijk, dit is afhankelijk van de afstand die je moet afleggen om op je werkplek te komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je als carrosseriebouwer aan de slag kunt is gevestigd in de omgeving van Leeuwarden en is goed bereikbaar vanuit Sneek, Harlingen, Franeker, Leeuwarden en Dokkum. Binnen het bedrijf is er een informele werksfeer waarbij de eigenaar ook zelf regelmatig op de werkvloer is om te ondersteunen. Je hebt binnen het bedrijf mogelijkheden om door te groeien en opleidingen te volgen. Zo wordt je elke dag beter in je werk en bouw je ook aan je loopbaan.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren carrosseriebouwer verdient een salaris rond 2800,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Naar mate je meer ervaring hebt ga je ook meer salaris verdienen. Verder krijg je de mogelijkheid om op kosten van het bedrijf opleidingen en trainingen te volgen binnen het kader van je functie. Verder krijg je een reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woon-werkverkeer als je met eigen vervoer rijd.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je terecht op een overzicht aan vacatures die open staan in Nederland op het gebied van techniek. Ook de vacature allround carrosseriebouwer staat er tussen.